Misfits

USA

Budoucí koncerty Misfits (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Misfits (20)

Friday the 13th Koupit 2016
Vampire Girl Koupit 2015
Zombie Girl Koupit 2015
Horror Xmas Koupit 2013
DeA.D. Alive! Koupit 2013
The Devil's Rain Koupit 2011
Project 1950 Koupit 2003
Project 1950 (Expanded Edition) Koupit 2003
Famous Monsters Koupit 1999
Static Age Koupit 1997
American Psycho Koupit 1997
Collection 2 Koupit 1995
Collection Koupit 1986
Legacy Of Brutality Koupit 1985
Earth A.D. / Die, Die My Darling Koupit 1984
Evilive Koupit 1982
Walk Among Us Koupit 1982

www.Misfits.com

Další akce

Více akcí
[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Nero
Koncert
Nero
Po 26. listopadu 2018, Roxy Praha, cz
Pokey LaFarge
Koncert, Folk
Pokey LaFarge
Ne 9. prosince 2018, Café V Lese Praha, cz

Pokey LaFarge

Southside Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Southside Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Neuhausen ob Eck, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Scorsese v Aeru 2018
Film
Scorsese v Aeru 2018
Zítra, Kino Aero Praha, cz
Rock Heart 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Heart 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Moravský Krumlov, cz

Apocalyptica, Crematory, Lucie Bílá a Arakain

RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Hlavní strana Interpreti Misfits