Mon Laferte

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Mon Laferte (2)

4.-6. 7. Caldas De Reis, es
5.-6. 7. Madrid, es

Diskografie Mon Laferte (12)

Antes De Ti Koupit 2018
Invéntame Koupit 2018
No Te Fumes Mi Mariguana 4.20 Remixes Koupit 2018
Todos Somos MAS Koupit 2018
Lo Nuestro Koupit 2018
La Trenza Koupit 2017
Mon Laferte (Vol. 1/ Edicion Especial) Koupit 2016
Tírate Koupit 2016
Mon Laferte (Vol. 1) Koupit 2015
Tornasol Acústico Koupit 2013
Desechable Koupit 2011

Další akce

Více akcí
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Elektra: The Hacker
Koncert, Elektro
Elektra: The Hacker
Pá 15. března 2019, Fléda Brno, cz
Hozier
Koncert, Indie
Hozier
Út 27. srpna 2019, Forum Karlín Praha, cz
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
Oh My! Music Festival 2019
Festival, Pop, Rap
Oh My! Music Festival 2019
So 29. června 2019, Amsterdam, nl
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň, cz

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Anifilm 2019
Film
Anifilm 2019
Út 7. — Ne 12. května 2019, Třeboň Třeboň, cz
The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Mon Laferte