Motrip

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Motrip (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (2)

29.-2. 7. 2017 St. Gallen, ch
17. 6. 2017 Geiselwind, de

Diskografie Motrip (19)

Beastmode 3 Koupit 2018
Der stärkste Mensch Koupit 2018
Original Koupit 2017
Polarlichter Koupit 2017
So machen wir das hier Koupit 2017
Guten Morgen Freiheit (Special Edition) Koupit 2017
Mosaik (MoTrip Orchestrated By Jimek / Live) Koupit 2016
Eine Nation (MoTrip Orchestrated By Jimek / Live) Koupit 2016
Embryo (MoTrip Orchestrated By Jimek / Live) Koupit 2016
Zuhause ist wir Koupit 2016
Mama Koupit 2015
So wie du bist (Reich & Bleich x Luis Henri Remix) Koupit 2015
Trip Koupit 2015
Mathematik Koupit 2015
Guten Morgen NSA Koupit 2013
Embryo Koupit 2012
Kennen Koupit 2012

Další akce

Více akcí
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

Tom Odell
Koncert, Pop, Rock
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Bob Dylan

Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Motrip