My Nu Leng

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty My Nu Leng (2)

8.-13. 4. Mayrhofen, at

Uskutečněné koncerty (17)

26. 10. 2018 Manchester, uk
31.-2. 9. 2018 Norwich, uk
25.-26. 8. 2018 Londýn, uk
24.-26. 8. 2018 Leeds, uk
24.-26. 8. 2018 Reading, uk
2.-5. 8. 2018 Edenbridge, uk
25.-29. 6. 2018 Novalja, hr
9.-10. 6. 2018 Manchester, uk
26.-27. 5. 2018 Portsmouth, uk
25.-27. 5. 2018 Upminster, uk
9.-14. 4. 2018 Mayrhofen, at
5. 8. 2017 Londýn, uk
29. 7. 2017 Birmingham, uk
30.-3. 7. 2017 Ledbury, uk
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk
27.-28. 5. 2017 Southampton, uk

Diskografie My Nu Leng (17)

Portal - EP Koupit 2017
Senses Koupit 2017
Border Koupit 2017
Soul Shake Koupit 2016
Horizons Koupit 2015
Masterplan (Remixes) Koupit 2014
Masterplan Koupit 2014
The Grid / Hips n' Thighs (Remix) – Single Koupit 2013
Contact Koupit 2013
Contact E.P. Koupit 2013
The Grid / Hips n' Thighs – Single Koupit 2012
Damp EP Koupit 2012
Time Goes By Koupit 2012
Fireflies EP Koupit 2011

Další akce

Více akcí
Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Grape Festival 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Grape Festival 2019
Pá 9. — So 10. srpna 2019, Piešťany, sk

CHVRCHES, Rudimental, The Kooks

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří, cz

The Offspring

Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Mike Shinoda
Koncert
Mike Shinoda
Út 19. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Hlavní strana Interpreti My Nu Leng