Qrion

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Qrion (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (1)

20.-29. 7. Boom, be

Diskografie Qrion (14)

BACK2THEFUTUREEP6 Koupit 2018
Crying End Roll Koupit 2017
Trip EP Koupit 2017
Light (feat. Tropics) [Qrion Remix] Koupit 2017
Coma EP (The Remixes) Koupit 2017
Just a Part of Life Koupit 2017
Bittersweet Emotion (Qrion Remix) [feat. Josh Tobias] Koupit 2017
Believer Koupit 2017
Blood (Deluxe) Koupit 2016
Moving Castle, Vol. 004 Koupit 2016
Qrion - EP Koupit 2015
Hatsune Miku Dreams of Electric Sheep EP Koupit 2015
Tongues Koupit 2015

Další akce

Více akcí
Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Datum bude oznámeno, Lipsko, de
Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
Út 16. července 2019, Eden Aréna Praha, cz

Rammstein

Palaye Royale
Koncert, Indie, Rock
Palaye Royale
Út 19. února 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Palaye Royale

Slipknot
Koncert, Metal
Slipknot
Út 11. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Slipknot

Passenger
Koncert, Folk, Pop
Passenger
Út 16. dubna 2019, Roxy Praha, cz
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Film
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Pá 28. — So 6. července 2019, různá místa Karlovy Vary, cz
Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Út 19. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Hlavní strana Interpreti Qrion