Ricardo Chaves

axe

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Ricardo Chaves (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Ricardo Chaves (12)

Os Melhores Hits de Carnaval Koupit 2018
Jeito De Amar Koupit 2017
Lara Oliva Koupit 2017
Nossa Hora Koupit 2016
Movimento Tamarear Koupit 2014
Tudo de Bom Koupit 2012
Um Estado de Espirito Koupit 2010
World Tour - Brazilian Flavour Koupit 2008
Futuro Do Presente Koupit 1999
Jogo De Cena Koupit 1997
Vem Ser Feliz Koupit 1996
O Bicho Koupit 1992

Další akce

Více akcí
Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Three Days Grace
Koncert, Metal, Rock
Three Days Grace
Po 10. června 2019, Hrad Špilberk Brno, cz
Bars and Melody
Koncert, Pop, Rap
Bars and Melody
St 1. května 2019, Roxy Praha, cz

Bars and Melody

Wilderness Festival 2019
Festival, Elektro, Pop
Wilderness Festival 2019
Čt 1. — Ne 4. srpna 2019, Charlbury, uk

Bombay Bicycle Club, Caravan Palace, Groove Armada, Robyn, Tom Grennan, Tom Odell

Lollapalooza Paris 2019
Festival, Rock, Elektro
Lollapalooza Paris 2019
So 20. — Ne 21. července 2019, Paříž, fr

Martin Garrix, The Strokes, Twenty One Pilots

LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Primavera Sound 2019
Festival, Indie, Rap
Primavera Sound 2019
Čt 30. — So 1. června 2019, Barcelona, es

Erykah Badu, Future, Solange, Tame Impala

Sofi Tukker
Koncert, House, Pop
Sofi Tukker
Út 26. března 2019, Roxy Praha, cz

Sofi Tukker

Hlavní strana Interpreti Ricardo Chaves