Ricardo Chaves

axe

Budoucí koncerty Ricardo Chaves (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Ricardo Chaves (12)

Os Melhores Hits de Carnaval Koupit 2018
Jeito De Amar Koupit 2017
Lara Oliva Koupit 2017
Nossa Hora Koupit 2016
Movimento Tamarear Koupit 2014
Tudo de Bom Koupit 2012
Um Estado de Espirito Koupit 2010
World Tour - Brazilian Flavour Koupit 2008
Futuro Do Presente Koupit 1999
Jogo De Cena Koupit 1997
Vem Ser Feliz Koupit 1996
O Bicho Koupit 1992

Další akce

Více akcí
Kimbra
Koncert, Pop, Jazz
Kimbra
Čt 14. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Jeremy Loops
Koncert, Folk, Pop
Jeremy Loops
Út 12. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Maroon 5
Koncert, Pop
Maroon 5
St 5. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Maroon 5

The Glitch Mob (USA) Album Tour "See without Eyes"
Koncert, Elektro
The Glitch Mob (USA) Album Tour "See without Eyes"
St 21. listopadu 2018, Roxy Praha, cz
Booka Shade Live + support: Ben Osborne
Koncert, Elektro, House
Booka Shade Live + support: Ben Osborne
Ne 2. prosince 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Film
Filmový Festival Karlovy Vary / KVIFF 2019
Pá 28. — So 6. července 2019, různá místa Karlovy Vary, cz
Whispering Sons
Koncert, Punk
Whispering Sons
Čt 29. listopadu 2018, Meetfactory Praha, cz
Anifilm 2019
Film
Anifilm 2019
Út 7. — Ne 12. května 2019, Třeboň Třeboň, cz
Czech Design Week 2018
Ostatní
Czech Design Week 2018
St 28. — Ne 2. prosince 2018, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Ricardo Chaves