Slipknot

USA, metal, nu metal

+112

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Slipknot (13)

7.-9. 6. Hyvinkää, fi
7.-9. 6. Nurburg, de
11. 6. 20:00 Praha, cz
13.-16. 6. Nickelsdorf, at
17. 6. 20:00 Lipsko, de
18. 6. 20:00 Hannover, de
25.-26. 6. Krakov, pl
26.-29. 6. Sopron, hu

Videa Slipknot (11)


Fotky Slipknot (1)

Slipknot

Diskografie Slipknot (21)

Day Of The Gusano (Live) Koupit 2017
Psychosocial (Live) Koupit 2017
Before I Forget (Live) Koupit 2017
.5: The Gray Chapter (Special Edition) Koupit 2014
.5: The Gray Chapter Koupit 2014
Slipknot 10th Anniversary Edition Koupit 2009
All Hope Is Gone (10th Anniversary) Koupit 2008
All Hope Is Gone Koupit 2008
9.0 Live Koupit 2005
Vol. 3 The Subliminal Verses Koupit 2004
Vol. 3: The Subliminal Verses [Special Package] Koupit 2004
Iowa Koupit 2001
Iowa (Reissue) Koupit 2001
Slipknot Koupit 1999

www.slipknot1.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Uriah Heep, Within Temptation

Oh My! Music Festival 2019
Festival, Pop, Rap
Oh My! Music Festival 2019
So 29. — Ne 30. června 2019, Amsterdam, nl
Ziggy Marley
Koncert
Ziggy Marley
St 31. července 2019, Divadlo Archa Praha

Ziggy Marley

OZORA Festival 2019
Festival, World, Techno
OZORA Festival 2019
Po 29. — Ne 4. srpna 2019, Ozora, hu
José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha
VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Cypress Hill, Papa Roach, Robin Schulz, Slash, Slipknot, The Black Eyed Peas

Roo Panes
Koncert, Folk, Pop
Roo Panes
Pá 22. listopadu 2019, Ateliér Babylon Bratislava, sk

Roo Panes

Archive
Koncert, Rock
Archive
Po 28. října 2019, Palác Akropolis Praha
Airbourne
Koncert, Rock
Airbourne
St 2. října 2019, Roxy Praha

Airbourne

Hlavní strana Interpreti Slipknot