Slipknot

USA, metal, nu metal

+112

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Slipknot (12)

7.-9. 6. Hyvinkää, fi
7.-9. 6. Nurburg, de
11. 6. 20:00 Praha, cz
17. 6. 20:00 Lipsko, de
18. 6. 20:00 Hannover, de
25.-26. 6. Krakov, pl
26.-29. 6. Sopron, hu

Videa Slipknot (11)


Fotky Slipknot (1)

Slipknot

Diskografie Slipknot (20)

Day Of The Gusano (Live) Koupit 2017
Psychosocial (Live) Koupit 2017
Before I Forget (Live) Koupit 2017
.5: The Gray Chapter (Special Edition) Koupit 2014
.5: The Gray Chapter Koupit 2014
Slipknot 10th Anniversary Edition Koupit 2009
All Hope Is Gone Koupit 2008
9.0 Live Koupit 2005
Vol. 3 The Subliminal Verses Koupit 2004
Vol. 3: The Subliminal Verses [Special Package] Koupit 2004
Iowa Koupit 2001
Iowa (Reissue) Koupit 2001
Slipknot Koupit 1999

www.slipknot1.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Tool
Koncert
Tool
Út 4. června 2019, O2 Arena Praha, cz
Jeremy Loops
Koncert, Folk, Pop
Jeremy Loops
Út 12. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Tom Odell
Koncert, Pop, Rock
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Hradecký slunovrat 2019
Festival, Rock, Folk
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí, cz

Dunaj, Sto zvířat

Rock Heart 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Heart 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Moravský Krumlov, cz

Apocalyptica, Crematory, King Diamond, Lucie Bílá a Arakain

Sólstafir
Koncert, Metal
Sólstafir
Ne 24. března 2019, Collosseum Club Košice, sk
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Slipknot