Tata Bojs

Česká republika, czech rock, pop rock

+17

Budoucí koncerty Tata Bojs (3)

16. 11. 20:00 Planá nad Lužnicí, cz
16. 12. 20:00 Brno, cz
28.-29. 6. 2019 Mohelnice, cz

Uskutečněné koncerty (38)

29. 9. 20:00 Ostrava, cz
10.-11. 8. 12:00 Piešťany, sk
4. 8. 12:00 Boskovice, cz
3.-5. 8. Hlinsko, cz
22.-23. 6. Praha, cz
1.-2. 6. Choceň, cz
9. 5. 12:00 Olomouc, cz
22. 3. 20:00 Brno, cz
17. 3. 20:00 Pardubice, cz
16. 3. 20:00 Litomyšl, cz
10. 3. 21:00 Havířov, cz
8.-9. 3. 18:00 Olomouc, cz
6. 12. 2017 20:00 Praha, cz
25. 11. 2017 20:00 Plzeň, cz
3. 11. 2017 19:00 Ústí nad Orlicí, cz
20. 10. 2017 21:00 Frýdek-Místek, cz
15.-17. 9. 2017 14:00 Mělník, cz
15.-16. 9. 2017 15:00 Karlovy Vary, cz
25.-26. 8. 2017 21:00 Vroutek u Podbořan, cz
22.-23. 7. 2017 13:00 České Budějovice, cz
21.-22. 7. 2017 Trenčianske Bohuslavice, sk
19.-22. 7. 2017 12:00 Ostrava, cz
15. 6. 2017 20:30 Plzeň, cz
10. 6. 2017 Brno, cz
3. 6. 2017 11:00 Řevnice, cz
27. 5. 2017 15:00 Hradec Králové, cz
13. 5. 2017 14:00 České Budějovice, cz
28.-29. 4. 2017 Brno, cz
26. 3. 2017 20:00 Praha, cz
8.-9. 7. 2016 Mohelnice, cz
3.-5. 7. 2014 Hradec Králové, cz
3.-6. 7. 2012 Hradec Králové, cz
13.-14. 8. 2010 Piešťany, sk

Videa Tata Bojs (12)


Fotky Tata Bojs (2)

Tata Bojs
Tata Bojs

Diskografie Tata Bojs (14)

Hity a city Koupit 2013
Ležatá Letná Koupit 2012
Biorytmy Max Koupit 2012
Futuretro Max Koupit 2012
Kluci kde ste? Max Koupit 2012
Nanoalbum Max Koupit 2012
Ležatá osmička Koupit 2011
Smetana Koupit 2008
Kluci kde ste? Koupit 2007
Nanotour Koupit 2005
Nanoalbum Koupit 2004
Biorytmy Koupit 2002
Futuretro Koupit 2000

www.tatabojs.cz

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Emma Smetana + Emma Drobná
Koncert, Pop
Emma Smetana + Emma Drobná
Čt 6. prosince 2018, MMC Bratislava Bratislava, sk
Metronome Festival 2019
Festival, Multižánrové
Metronome Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Praha, cz

Morcheeba

Algiers
Koncert, Punk, Rock
Algiers
So 16. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Algiers

Kikagaku Moyo
Koncert, Folk, Rock
Kikagaku Moyo
Čt 15. listopadu 2018, Futurum Music Bar Praha, cz
Jan Blomqvist & Band
Koncert, Elektro
Jan Blomqvist & Band
Čt 20. prosince 2018, Roxy Praha, cz
The Neighbourhood
Koncert, Pop, Rock
The Neighbourhood
St 6. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Neighbourhood

Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 10. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Ben Cristovao & The Band
Koncert, Pop
Ben Cristovao & The Band
So 20. října 2018, Fléda Brno, cz

Ben Cristovao

Hlavní strana Interpreti Česko Tata Bojs