Tata Bojs

Česká republika, pop, rock

+38

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Tata Bojs (11)

1. 6. 11:00 Naveklov, cz
21.-22. 6. 12:00 Holešov, cz
28.-29. 6. Mohelnice, cz
12. 7. 19:30 Bílá Třemešná, cz
13. 7. 13:00 Frenštát pod Radhoštěm, cz
27. 7. 10:00 Nová Role, cz
22.-25. 8. 16:00 Trutnov, cz

Uskutečněné koncerty (45)

1. 2. 20:00 Plzeň, cz
16. 12. 2018 20:00 Brno, cz
16. 11. 2018 20:00 Planá nad Lužnicí, cz
29. 9. 2018 20:00 Ostrava, cz
10.-11. 8. 2018 12:00 Piešťany, sk
4. 8. 2018 12:00 Boskovice, cz
3.-5. 8. 2018 Hlinsko, cz
22.-23. 6. 2018 Praha, cz
1.-2. 6. 2018 Choceň, cz
9. 5. 2018 12:00 Olomouc, cz
22. 3. 2018 20:00 Brno, cz
17. 3. 2018 20:00 Pardubice, cz
16. 3. 2018 20:00 Litomyšl, cz
10. 3. 2018 21:00 Havířov, cz
8.-9. 3. 2018 18:00 Olomouc, cz
6. 12. 2017 20:00 Praha, cz
25. 11. 2017 20:00 Plzeň, cz
3. 11. 2017 19:00 Ústí nad Orlicí, cz
20. 10. 2017 21:00 Frýdek-Místek, cz
15.-17. 9. 2017 14:00 Mělník, cz
15.-16. 9. 2017 15:00 Karlovy Vary, cz
25.-26. 8. 2017 21:00 Vroutek u Podbořan, cz
22.-23. 7. 2017 13:00 České Budějovice, cz
21.-22. 7. 2017 Trenčianske Bohuslavice, sk
19.-22. 7. 2017 12:00 Ostrava, cz
15. 6. 2017 20:30 Plzeň, cz
10. 6. 2017 Brno, cz
3. 6. 2017 11:00 Řevnice, cz
27. 5. 2017 15:00 Hradec Králové, cz
13. 5. 2017 14:00 České Budějovice, cz
28.-29. 4. 2017 Brno, cz
26. 3. 2017 20:00 Praha, cz
8.-9. 7. 2016 Mohelnice, cz
3.-5. 7. 2014 Hradec Králové, cz
3.-6. 7. 2012 Hradec Králové, cz
13.-14. 8. 2010 Piešťany, sk

Videa Tata Bojs (12)


Fotky Tata Bojs (2)

Tata Bojs
Tata Bojs

Diskografie Tata Bojs (14)

Hity a city Koupit 2013
Ležatá Letná Koupit 2012
Biorytmy Max Koupit 2012
Futuretro Max Koupit 2012
Kluci kde ste? Max Koupit 2012
Nanoalbum Max Koupit 2012
Ležatá osmička Koupit 2011
Smetana Koupit 2008
Kluci kde ste? Koupit 2007
Nanotour Koupit 2005
Nanoalbum Koupit 2004
Biorytmy Koupit 2002
Futuretro Koupit 2000

www.tatabojs.cz

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Let It Roll Winter 2019
Festival, Funk, House
Let It Roll Winter 2019
Pá 22. — So 23. února 2019, Praha, cz

Camo & Krooked, Sub Focus

Slavkov Open 2019 - Sting
Koncert, Pop, Rock
Slavkov Open 2019 - Sting
Pá 12. července 2019, Zámecká zahrada Slavkov u Brna, cz

Sting

Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

HVOB
Koncert, House
HVOB
Čt 25. dubna 2019, Roxy Praha, cz
Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště, cz
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Academia Film Olomouc / AFO 2019
Film
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Út 23. — Ne 28. dubna 2019, různá místa Olomouc Olomouc, cz
Hlavní strana Interpreti Česko Tata Bojs