The Cure

Velká Británie, new wave, alternative rock, pop rock

+22
Hodnocení 100% (1)
Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The Cure (16)

13.-16. 6. Florence, it
13.-16. 6. Nickelsdorf, at
21.-23. 6. Scheeßel, de
21.-23. 6. Neuhausen ob Eck, de
24.-26. 6. Záhřeb, hr
27.-30. 6. Werchter, be
4.-8. 7. Novi Sad, rs
11.-13. 7. Lisabon, pt
8.-10. 8. Göteborg, se
9.-11. 8. Helsinki, fi
23.-25. 8. Paříž, fr

The Cure

The Cure je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1976 zpěvákem a kytaristou Robertem Smithem v Crawley, Západním Sussexu. Během své existence zaznamenala kapela mnoho změn v sestavě a její současný frontman Smith je jejím jediným stálým členem. Svou hudební kariéru začali The Cure s deskou Three Imaginary Boys, která společně s prvními singly začlenila kapelu mezi post-punková hnutí, generaci nové vlny, která vedla k vybuzení punk rockové revoluce ve Spojeném království. V osmdesátých letech zařadila skupinu její ponurá až trýznivá hudba do oblasti gothic rocku. 
cs.wikipedia.org/wiki/The_Cure

Uskutečněné koncerty (1)

22. 10. 2016 Praha, cz

Videa The Cure (8)


Fotky The Cure (3)

The Cure
The Cure
The Cure

Diskografie The Cure (45)

Mixed Up (Deluxe Edition) Koupit 2018
Bestival Live 2011 Koupit 2011
4:13 Dream Koupit 2008
Hypnagogic States Koupit 2008
The Cure Koupit 2004
The Cure (UK Version) Koupit 2004
The Cure (International Version) Koupit 2004
Bloodflowers Koupit 2000
Wild Mood Swings Koupit 1996
Show Koupit
Paris Koupit
Wish Koupit
Disintegration (Deluxe Edition) Koupit
Disintegration (Remastered) Koupit
Kiss Me Kiss Me Kiss Me Koupit
Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me (Deluxe Edition) Koupit
Kiss Me, Kiss Me, Kiss Me (Remastered Version) Koupit
The Head On The Door (Deluxe Edition) Koupit
The Head On The Door (Remastered Version) Koupit
The Head On The Door Koupit
Concert - The Cure Live Koupit
The Top Koupit
The Top (Deluxe Edition) Koupit
The Top (Remastered Version) Koupit
Pornography (Remastered Version) Koupit
Pornography Koupit
Faith (Remastered Version) Koupit
Faith Koupit
Seventeen Seconds Koupit
Seventeen Seconds (Remastered Version) Koupit
Three Imaginary Boys Koupit
Three Imaginary Boys (Deluxe Edition) Koupit

www.thecure.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Creamfields 2019
Festival, Elektro, House
Creamfields 2019
Čt 22. — Ne 25. srpna 2019, Daresbury, uk

Adam Beyer, deadmau5, Swedish House Mafia, The Chemical Brothers

Lollapalooza Paris 2019
Festival, Rock, Elektro
Lollapalooza Paris 2019
So 20. — Ne 21. července 2019, Paříž, fr

Martin Garrix, The Strokes, Twenty One Pilots

Ariana Grande
Koncert, Pop
Ariana Grande
Ne 8. září 2019, O2 Arena Praha, cz

Ariana Grande

Michael Bublé
Koncert, Pop
Michael Bublé
Út 17. září 2019, O2 Arena Praha, cz

Michael Bublé

Glastonbury Festival 2019
Festival, Pop
Glastonbury Festival 2019
St 26. — Ne 30. června 2019, Pilton, uk

Janelle Monáe, Kylie Minogue, Stormzy

Sting
Koncert, Pop, Rock
Sting
Ne 30. června 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Sting

EXIT Festival 2019
Festival, Rock, Pop
EXIT Festival 2019
Čt 4. — Po 8. července 2019, Novi Sad, rs

Dimitri Vegas & Like Mike, The Cure

Walking On Cars
Koncert, Rock
Walking On Cars
Pá 26. dubna 2019, Rock Café Praha, cz

Walking On Cars

Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň, cz

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Hlavní strana Interpreti The Cure