The Human League

Velká Británie

Budoucí koncerty The Human League (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (5)

23.-25. 8. Vilar de Mouros, de
10.-15. 7. Londýn, uk
25.-28. 5. 2017 Liverpool, uk

Diskografie The Human League (20)

Anthology - A Very British Synthesizer Group (Super Deluxe) Koupit 2016
Anthology - A Very British Synthesizer Group (Deluxe) Koupit 2016
Credo Koupit 2011
Secrets (Deluxe Edition) Koupit 2001
Secrets Koupit 2001
Octopus Koupit 1995
Romantic? Koupit 1990
Crash Koupit 1986
Hysteria Koupit 1984
Fascination! Koupit 1983
Dare! Koupit 1981
Dare!/Love And Dancing Koupit 1981
Dare/Fascination! (2012 - Remaster) Koupit 1981
Travelogue Koupit 1980
Reproduction Koupit 1979

thehumanleague.co.uk

Další akce

Více akcí
Echoes: Djedjotronic
Koncert, Elektro, Techno
Echoes: Djedjotronic
Pá 26. října 2018, Fléda Brno, cz
Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Ed Sheeran

Júníus Meyvant
Koncert, Pop, Indie
Júníus Meyvant
Čt 7. března 2019, Rock Café Praha, cz

Júníus Meyvant

Plzeň Design Week 2018
Ostatní
Plzeň Design Week 2018
Po 12. — Ne 18. listopadu 2018, Plzeň – různá místa Plzeň, cz
Villagers
Koncert, Folk
Villagers
So 10. listopadu 2018, Futurum Music Bar Praha, cz
Let It Roll Winter 2019
Festival
Let It Roll Winter 2019
Pá 22. — So 23. února 2019, Praha, cz
Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Habera & Team
Koncert, Pop, Rock
Habera & Team
Ne 9. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Pavol Habera & TEAM

Sevdaliza
Koncert, Pop
Sevdaliza
Pá 30. listopadu 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
Hlavní strana Interpreti The Human League