The Human League

Velká Británie

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The Human League (1)

25.-28. 7. East Lulworth, uk

Uskutečněné koncerty (5)

23.-25. 8. 2018 Vilar de Mouros, de
10.-15. 7. 2018 Londýn, uk
2. 6. 2018 Bristol, uk
26. 5. 2018 Norwich, uk
25.-28. 5. 2017 Liverpool, uk

Diskografie The Human League (20)

Anthology - A Very British Synthesizer Group (Super Deluxe) Koupit 2016
Anthology - A Very British Synthesizer Group (Deluxe) Koupit 2016
Credo Koupit 2011
Secrets (Deluxe Edition) Koupit 2001
Secrets Koupit 2001
Octopus Koupit 1995
Romantic? Koupit 1990
Crash Koupit 1986
Hysteria Koupit 1984
Fascination! Koupit 1983
Dare! Koupit 1981
Dare!/Love And Dancing Koupit 1981
Dare/Fascination! (2012 - Remaster) Koupit 1981
Travelogue Koupit 1980
Reproduction Koupit 1979

thehumanleague.co.uk

Další akce

Více akcí
Let It Roll Winter 2019
Festival, Funk, House
Let It Roll Winter 2019
Pá 22. — So 23. února 2019, Praha, cz

Camo & Krooked, Sub Focus

Slavkov Open 2019 - Sting
Koncert, Pop, Rock
Slavkov Open 2019 - Sting
Pá 12. července 2019, Zámecká zahrada Slavkov u Brna, cz

Sting

Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

HVOB
Koncert, House
HVOB
Čt 25. dubna 2019, Roxy Praha, cz
Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště, cz
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Academia Film Olomouc / AFO 2019
Film
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Út 23. — Ne 28. dubna 2019, různá místa Olomouc Olomouc, cz
Hlavní strana Interpreti The Human League