The Offspring

USA, pop punk

+14

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The Offspring (5)

8.-11. 8. Rothenburg ob der Tauber, de
12.-14. 8. Igea Marina, it
15.-17. 8. Sankt Pölten, at
20. 8. 15:00 Loket nad Ohří, cz
21. 8. 15:00 Brno, cz

Uskutečněné koncerty (14)

6.-9. 7. 2018 Normandy, fr
4.-7. 7. 2018 Torre del Mar, es
28.-30. 6. 2018 Seinäjoki, fi
22.-24. 6. 2018 Neuhausen ob Eck, de
22.-24. 6. 2018 Scheeßel, de
21.-24. 6. 2018 Milán, it
15.-18. 6. 2018 Paříž, fr
13. 6. 2018 20:00 Bratislava, sk
10. 6. 2018 19:00 Vídeň, at
15.-24. 9. 2017 Rio de Janeiro, br
The Offspring 23.8. 19:45
23. 8. 2017 19:00 Praha, cz
18.-20. 8. 2017 Lipsko, de
15.-17. 8. 2017 Sankt Pölten, at
3.-5. 7. 2016 13:00 Hradec Králové, cz

Videa The Offspring (4)


Fotky The Offspring (2)

The Offspring
The Offspring

Diskografie The Offspring (26)

Days Go By Koupit 2012
Happy Hour! Koupit 2010
Rise And Fall, Rage And Grace Koupit 2008
Splinter Koupit 2003
Conspiracy Of One Koupit 2000
Americana Koupit 1998
Ixnay On The Hombre Koupit 1997
Smash Koupit 1994
Smash (Re-Mastered) Koupit 1994
Ignition (Re-Mastered) Koupit 1992
Ignition Koupit 1992
The Offspring Koupit 1989

www.offspring.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Tove Lo
Koncert, Pop
Tove Lo
Út 6. srpna 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Tove Lo

Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Shakin' Stevens
Koncert, Rock
Shakin' Stevens
So 23. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

Shakin' Stevens

Impact Festival 2019
Festival, Metal, Rock
Impact Festival 2019
Út 11. června 2019, Krakov, pl

Alice in Chains, Tool

Three Days Grace
Koncert, Metal, Rock
Three Days Grace
Po 10. června 2019, Hrad Špilberk Brno, cz
Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 8. prosince 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Kimbra
Koncert, Pop, Jazz
Kimbra
Čt 14. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
St 17. července 2019, Eden Aréna Praha, cz
Hlavní strana Interpreti The Offspring