X Ambassadors

USA, pop rock

+3

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty X Ambassadors (4)

29. 4. 19:30 Londýn, uk
5. 5. 19:00 Praha, cz
6. 5. 20:00 Varšava, pl

Uskutečněné koncerty (7)

6.-9. 7. 2018 Normandy, fr
6.-8. 7. 2018 Arras, fr
26.-30. 6. 2018 Sopron, hu
22.-24. 6. 2018 Scheeßel, de
22.-24. 6. 2018 Neuhausen ob Eck, de
27. 3. 2018 20:00 Varšava, pl
21. 8. 2017 19:00 Praha, cz

Videa X Ambassadors (4)


Fotky X Ambassadors (2)

X Ambassadors
X Ambassadors

Diskografie X Ambassadors (18)

Spotify Singles Koupit 2018
Don’t Stay Koupit 2018
JOYFUL Koupit 2018
Ahead Of Myself Koupit 2017
VHS 2.0 Koupit 2016
VHS Koupit 2015
Love Songs Drug Songs Koupit 2013

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Yungblud
Koncert, Pop, Rap
Yungblud
Po 4. listopadu 2019, Roxy Praha
Hurricane Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Hurricane Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Scheeßel, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Julia Holter
Koncert, Rock, Pop
Julia Holter
St 19. června 2019, Experimentální prostor NoD Praha
Those Goddamn Hippies
Koncert, Pop
Those Goddamn Hippies
Út 14. května 2019, Café V Lese Praha
Bexey
Koncert
Bexey
Po 8. dubna 2019, Café V Lese Praha
Castle Party Festival 2019
Festival
Castle Party Festival 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Bolków, pl
Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Hlavní strana Interpreti X Ambassadors