Franz Ferdinand

Franz Ferdinand

Uskutečněné koncerty

pá 9. březen 20:00
, Praha
Franz Ferdinand vydají nové album a po šesti letech plánují koncert v České repu...
Út 3. červenec 2012
, Hradec Králové
Rock for People je jeden z největších českých rockových hudebních festivalů. V r...

Videa (5)

Diskografie

Late Night Tales - Franz Ferdinand (2014)
Koupit na Amazonu
Live 2014 at the London Roundhouse (2014)
Koupit na Amazonu
Spotify Session (2014)
Koupit na Amazonu
Evil Eye Remixes (2013)
Koupit na Amazonu
Right Thoughts, Right Words, Right Action (Deluxe Edition) (2013)
Koupit na Amazonu
Blood (2009)
Koupit na Amazonu
Tonight (2009)
Koupit na Amazonu
Ulysses (2009)
Koupit na Amazonu
The Fallen (2006)
Koupit na Amazonu
Do You Want To (2005)
Koupit na Amazonu
You Could Have It So Much Better (2005)
Koupit na Amazonu
Michael (2004)
Koupit na Amazonu
Franz Ferdinand (2004)
Koupit na Amazonu