Franz Ferdinand

Velká Británie, indie rock, rock

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Franz Ferdinand (9)

4.-6. 7. Hradec Králové, cz
11.-14. 7. Aix-les-Bains, fr
25.-28. 7. Pikehall, uk
26.-28. 7. Saint-Nazaire, fr
7.-13. 8. Budapešť, hu
7.-11. 8. Newquay, uk

Uskutečněné koncerty (14)

26. 9. 2018 19:00 Londýn, uk
22. 9. 2018 Manchester, uk
6.-8. 9. 2018 Milán, it
6.-9. 9. 2018 Portmeirion, uk
13.-15. 7. 2018 Aix-les-Bains, fr
12.-14. 7. 2018 Lisabon, pt
12.-14. 7. 2018 Madrid, es
29.-8. 7. 2018 Glasgow, uk
22.-24. 6. 2018 Neuhausen ob Eck, de
22.-24. 6. 2018 Scheeßel, de
9. 3. 2018 20:00 Praha, cz
7.-10. 9. 2017 Bordeaux, fr
25.-27. 8. 2017 Paříž, fr
3.-6. 7. 2012 Hradec Králové, cz

Videa Franz Ferdinand (5)


Fotky Franz Ferdinand (1)

Franz Ferdinand

Diskografie Franz Ferdinand (28)

Always Ascending Koupit 2018
Late Night Tales - Franz Ferdinand Koupit 2014
Live 2014 at the London Roundhouse Koupit 2014
Spotify Session Koupit 2014
Late Night Tales: Franz Ferdinand Koupit 2014
Right Thoughts, Right Words, Right Action (Deluxe) Koupit 2013
Evil Eye Remixes Koupit 2013
Right Thoughts, Right Words, Right Action (Deluxe Edition) Koupit 2013
Right Thoughts, Right Words, Right Action Koupit 2013
Blood: Franz Ferdinand Koupit 2009
Blood Koupit 2009
Tonight Koupit 2009
Tonight: Franz Ferdinand Koupit 2009
Ulysses Koupit 2009
The Fallen Koupit 2006
You Could Have It So Much Better Koupit 2005
Do You Want To Koupit 2005
Franz Ferdinand (Special Edition Version) Koupit 2004
Franz Ferdinand Koupit 2004
Michael Koupit 2004

www.franzferdinand.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha

Archie Hamilton

Zimní Masters of Rock 2019
Festival, Metal
Zimní Masters of Rock 2019
So 23. listopadu 2019, Zlín

Moonspell, Rotting Christ

Beerfest Olomouc 2019
Jídlo
Beerfest Olomouc 2019
Čt 23. — So 25. května 2019, Korunní pevnůstka Olomouc
Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha

Phil Collins

Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Secret Solstice 2019
Festival, Elektro, House
Secret Solstice 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Reykjavík, is

Martin Garrix, Morcheeba, Rita Ora, Robert Plant And The Sensational Space Shifters

Hollywood Undead
Koncert, Rap
Hollywood Undead
St 17. dubna 2019, Refinery Gallery Bratislava, sk
Airbourne
Koncert, Rock
Airbourne
St 2. října 2019, Roxy Praha

Airbourne

Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové

Bring Me the Horizon, Franz Ferdinand, Kodaline, Rudimental

Hlavní strana Interpreti Franz Ferdinand