The Subways

The Subways

indie rock

Uskutečněné koncerty

pá 1. červenec 2016
První červencový víkend ovládne Prahu skateboardový festival Excelent Mystic Sk8...
ne 8. březen 2015
Lucerna Music Bar, Praha
The Subways jsou jedna z nejodvázanějších kapel současnosti. Do Prahy přijedou p...
so 7. březen 2015
Fléda, Brno
pá 6. březen 2015
MMC, Bratislava
Út 3. červenec 2012
, Hradec Králové
Rock for People je jeden z největších českých rockových hudebních festivalů. V r...
so 3. červenec 2010
, Hradec Králové
Rock for People je jeden z největších českých rockových hudebních festivalů. Let...

Videa (3)

Fotky (3)

The Subways
The Subways
The Subways

Diskografie

The Subways (2015)
Koupit na Amazonu
The Subways, Pt. 2 (2015)
Koupit na Amazonu
The Subways, Pt. 1 (2014)
Koupit na Amazonu
Money and Celebrity (2011)
Koupit na Amazonu
All Or Nothing (2008)
Koupit na Amazonu
Young For Eternity (2005)
Koupit na Amazonu
All Or Nothing
Koupit na Amazonu
All Or Nothing
Koupit na Amazonu
All Or Nothing
Koupit na Amazonu
Young For Eternity
Koupit na Amazonu
Young For Eternity
Koupit na Amazonu