The Subways

Velká Británie, indie rock

+4
Hodnocení 100% (1)
Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The Subways (3)

4.-6. 7. Hradec Králové, cz
25.-28. 7. Penrith, uk
25.-28. 7. Pikehall, uk

The Subways

The Subways jsou anglická indie-rocková kapela, která v roce 2005 vydala své debutové album Young for Eternity. Jejich druhá deska All or Nothing vyšla v roce 2008. Třetí album s názvem "Money and Celebrity" vyšlo v září 2011. Zatím poslední album "The Subways" kapela vydala v roce 2015. 
cs.wikipedia.org/wiki/The_Subways

Uskutečněné koncerty (10)

24.-25. 8. 2018 12:00 Vroutek u Podbořan, cz
17.-19. 8. 2018 Lipsko, de
17.-19. 8. 2018 Gornesti, ro
1.-3. 7. 2016 Praha, cz
8. 3. 2015 Lucerna Music Bar, Praha
7. 3. 2015 Fléda, Brno
6. 3. 2015 MMC, Bratislava
3.-6. 7. 2012 Hradec Králové, cz
13.-14. 8. 2010 Piešťany, sk
3.-6. 7. 2010 Hradec Králové, cz

Videa The Subways (4)


Fotky The Subways (3)

The Subways
The Subways
The Subways

Diskografie The Subways (11)

The Subways Koupit 2015
The Subways, Pt. 2 Koupit 2015
The Subways, Pt. 1 Koupit 2014
Money and Celebrity Koupit 2011
All Or Nothing Koupit 2008
Young For Eternity Koupit 2005

www.thesubways.net

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Ariana Grande
Koncert, Pop
Ariana Grande
Ne 8. září 2019, O2 Arena Praha, cz

Ariana Grande

Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha, cz
Black Honey
Koncert, Indie, Rock
Black Honey
Čt 27. června 2019, Café V Lese Praha, cz
All Points East 2019
Festival, Indie, Pop
All Points East 2019
Pá 24. — Ne 2. června 2019, Londýn, uk

Bon Iver, Bring Me the Horizon, The Chemical Brothers, The Strokes

Mighty Hoopla 2019
Festival, Pop, Funk
Mighty Hoopla 2019
So 8. června 2019, Londýn, uk
Melt Festival 2019
Festival, Folk, Indie
Melt Festival 2019
Pá 19. — Ne 21. července 2019, Gräfenhainichen, de

Bon Iver

Gus Dapperton
Koncert
Gus Dapperton
So 23. března 2019, Rock Café Praha, cz
Kelvin Jones
Koncert, Pop, Rock
Kelvin Jones
Ne 14. dubna 2019, Cross Club Praha, cz
Tool
Koncert
Tool
Út 4. června 2019, O2 Arena Praha, cz
Hlavní strana Interpreti The Subways