Imodium

Česká republika, rock

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Imodium (13)

2. 3. 19:30 Olomouc, cz
9. 3. 19:30 Strakonice, cz
22. 3. 19:30 Vrchlabí, cz
29. 3. 19:30 Hradec Králové, cz
6. 4. 19:30 České Budějovice, cz

Uskutečněné koncerty (49)

15. 12. 2018 18:00 Čáslav, cz
8. 12. 2018 21:00 Chrudim, cz
30. 11. 2018 20:00 Brno, cz
6. 10. 2018 11:00 Plzeň, cz
10.-12. 8. 2018 Brno, cz
2.-4. 8. 2018 Harrachov, cz
16. 6. 2018 16:00 Broumov, cz
1.-2. 6. 2018 Choceň, cz
19.-20. 5. 2018 12:00 Vimperk, cz
11.-12. 5. 2018 Děčín, cz
3. 3. 2018 19:00 České Budějovice, cz
16. 2. 2018 19:30 Třebíč, cz
25. 11. 2017 19:00 Plzeň, cz
23. 11. 2017 19:00 Hradec Králové, cz
11. 11. 2017 19:00 Uherské Hradiště, cz
10. 11. 2017 19:00 Jihlava, cz
4. 11. 2017 19:00 Český Krumlov, cz
3. 11. 2017 19:00 Kladno, cz
28. 10. 2017 19:00 Broumov, cz
26. 10. 2017 19:00 Praha, cz
21. 10. 2017 19:00 Tábor, cz
20. 10. 2017 19:00 Jindřichův Hradec, cz
14. 10. 2017 19:00 Lanškroun, cz
13. 10. 2017 19:00 Chrudim, cz
5. 10. 2017 19:00 Brno, cz
9. 9. 2017 14:00 Vysoké Mýto, cz
5. 8. 2017 15:00 Uherský Brod, cz
4.-6. 8. 2017 15:00 Hlinsko, cz
29. 7. 2017 13:00 Protivín, cz
14.-15. 7. 2017 Poděbrady, cz
13.-15. 7. 2017 10:00 Valašské Meziříčí, cz
4.-6. 7. 2017 Hradec Králové, cz
24. 6. 2017 13:00 Klášter Hradiště nad Jizerou, cz
20.-21. 5. 2017 12:00 Nymburk, cz
23.-25. 3. 2017 15:00 Praha, cz
3.-5. 7. 2014 Hradec Králové, cz

Videa Imodium (1)


Fotky Imodium (1)

Imodium

Diskografie Imodium (13)

Element Koupit 2017
Spirit Koupit 2017
Proud Koupit 2017
G2 Acoustic Stage. Live Koupit 2015
Valerie Koupit 2013
Orosolubile Koupit 2013
9 1/2 Koupit 2012
Brace Koupit 2012
Polarity Koupit 2010
Akustika Koupit 2008
Stigmata Koupit 2007
Imodium Koupit 2004

www.imodiumband.cz

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Kiss + ZZ Top
Koncert, Rock
Kiss + ZZ Top
St 19. června 2019, Eden Aréna Praha, cz

Kiss

Metronome Festival 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Metronome Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Praha, cz

Kraftwerk, Liam Gallagher, Morcheeba

George Ezra
Koncert, Pop, Indie
George Ezra
Út 21. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

George Ezra

Palaye Royale
Koncert, Indie, Rock
Palaye Royale
Út 19. února 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Palaye Royale

Rumfest by Barlife 2019
Jídlo
Rumfest by Barlife 2019
So 18. května 2019, Žluté lázně Praha, cz
IAMX
Koncert
IAMX
So 9. února 2019, Fléda Brno, cz

IAMX

Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Hlavní strana Interpreti Česko Imodium