Vypsaná fiXa

Česko, rock

+12

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Vypsaná fiXa (41)

10.-11. 5. 10:00 Děčín, cz
18. 5. 12:00 Vimperk, cz
25.-26. 5. Praha, cz
7. 6. 18:00 Brno, cz
14.-16. 6. Milovice, cz
15. 6. 16:00 Broumov, cz
4.-6. 7. Hradec Králové, cz
4.-6. 7. Jihlava, cz
5.-6. 7. Holýšov, cz
12.-13. 7. Pardubice, cz
13. 7. Poděbrady, cz
18.-20. 7. Želeč, cz
19.-20. 7. České Budějovice, cz
2.-3. 8. Olomouc, cz
9.-10. 8. Ostrava, cz
16.-17. 8. Brno, cz
23.-24. 8. Plzeň, cz
30.-31. 8. 12:00 Vroutek u Podbořan, cz
30.-31. 8. Karlovy Vary, cz
6.-7. 9. Kladno, cz
18. 10. 20:00 Ostrava, cz
19. 10. 21:00 Frýdek-Místek, cz
26. 10. 20:00 Havlíčkův Brod, cz
2. 11. 20:00 Litvínov, cz
15. 11. 21:00 Liberec, cz
22. 11. 20:00 Olomouc, cz
6. 12. 19:30 Ústí nad Labem, cz
12. 12. 20:00 Plzeň, cz

Uskutečněné koncerty (94)

16. 3. 19:00 Český Brod, cz
9. 3. 21:00 Přeštice, cz
23. 12. 2018 19:30 Praha, cz
12. 12. 2018 19:30 Praha, cz
30. 11. 2018 20:00 Hradec Králové, cz
23. 11. 2018 20:00 Čáslav, cz
26. 10. 2018 20:00 Klatovy, cz
20. 10. 2018 20:30 Příšovice, cz
21.-23. 9. 2018 Brno, cz
31.-1. 9. 2018 Bezděz, cz
31.-1. 9. 2018 Hanušovice, cz
24.-25. 8. 2018 Bouzov, cz
18. 8. 2018 13:00 Český Brod, cz
17.-18. 8. 2018 Hradec nad Moravicí, cz
10.-11. 8. 2018 12:00 Piešťany, sk
3.-4. 8. 2018 Rožmberk nad Vltavou, cz
3. 8. 2018 13:00 Malešov, cz
2.-4. 8. 2018 Harrachov, cz
27.-28. 7. 2018 Švihov, cz
26.-29. 7. 2018 Liberec, cz
20.-21. 7. 2018 Staré Hradiště, cz
14. 7. 2018 Poděbrady, cz
13.-14. 7. 2018 Točník, cz
6.-7. 7. 2018 Holýšov, cz
4.-6. 7. 2018 Hradec Králové, cz
29.-30. 6. 2018 Mohelnice, cz
22.-23. 6. 2018 Praha, cz
9. 6. 2018 13:00 Hlinsko, cz
31. 3. 2018 20:00 Liberec, cz
30. 3. 2018 22:00 Děčín, cz
29. 3. 2018 20:00 Plzeň, cz
29. 3. 2018 20:00 Plzeň, cz
24. 3. 2018 19:30 Vroutek u Podbořan, cz
22.-24. 3. 2018 Praha, cz
17. 3. 2018 20:00 Vimperk, cz
16. 3. 2018 20:00 Kutná Hora, cz
3. 3. 2018 20:00 Litvínov, cz
20. 1. 2018 21:00 Frýdek-Místek, cz
20. 12. 2017 19:00 Praha, cz
16. 12. 2017 20:00 Jindřichův Hradec, cz
15. 12. 2017 20:00 Jablonec nad Nisou, cz
8. 12. 2017 20:00 Ostrava, cz
2. 12. 2017 20:00 Havlíčkův Brod, cz
1. 12. 2017 20:00 Uherské Hradiště, cz
30. 11. 2017 20:00 Olomouc, cz
28. 11. 2017 20:00 Brno, cz
25. 11. 2017 20:00 Chrudim, cz
24. 11. 2017 20:00 České Budějovice, cz
23. 11. 2017 20:00 České Budějovice, cz
11. 11. 2017 18:00 Třinec, cz
9. 11. 2017 20:00 Hradec Králové, cz
4. 11. 2017 20:00 Ústí nad Labem, cz
27. 10. 2017 20:00 Zlín, cz
1.-2. 9. 2017 Bezděz, cz
25.-26. 8. 2017 21:00 Vroutek u Podbořan, cz
25.-26. 8. 2017 Bouzov, cz
18.-19. 8. 2017 Hradec nad Moravicí, cz
18.-19. 8. 2017 Horčápsko u Příbrami, cz
11.-12. 8. 2017 Brno, cz
4.-5. 8. 2017 Rožmberk nad Vltavou, cz
28.-29. 7. 2017 Švihov, cz
21.-22. 7. 2017 Staré Hradiště, cz
14.-15. 7. 2017 Točník, cz
14.-15. 7. 2017 Poděbrady, cz
7.-8. 7. 2017 14:00 Želeč, cz
7.-8. 7. 2017 14:00 Holýšov, cz
4.-6. 7. 2017 Hradec Králové, cz
24. 6. 2017 12:00 Brno, cz
8.-11. 6. 2017 Žamberk, cz
25.-27. 5. 2017 16:00 Olomouc, cz
12.-13. 5. 2017 12:00 Pardubice, cz
6. 5. 2017 12:00 Brno, cz
2. 5. 2017 15:00 Zlín, cz
29. 4. 2017 12:00 Praha, cz
21. 4. 2017 12:00 Hradec Králové, cz
18. 3. 2017 20:00 Bratislava, sk
3.-5. 7. 2016 13:00 Hradec Králové, cz
2.-7. 5. 2016 12:00 Olomouc
7.-8. 8. 2015 Mohelnice, cz
4.-6. 6. 2015 Hradec Králové, cz
3.-5. 7. 2014 Hradec Králové, cz
20. 7. 2013 Mohelnice
3.-6. 7. 2012 Hradec Králové, cz
3.-6. 7. 2010 Hradec Králové, cz

Videa Vypsaná fiXa (6)


Fotky Vypsaná fiXa (1)

Vypsaná fiXa

Diskografie Vypsaná fiXa (16)

Tady To Nekde Je Koupit 2017
Trpaslík Koupit 2016
Planety Malého Prince Koupit 2015
Krásný Smutný Den Koupit 2014
G2 Acoustic Stage Koupit 2013
Čtyři Slunce Koupit 2012
Podivná Dvojka Koupit 2012
Detaily Koupit 2011
VFRFP Koupit 2010
Klenot Koupit 2009
Fenomen Koupit 2007
Dezolat Koupit 2007
V Fabric Koupit 2006
Krasa Nesmirna Koupit 2005
Bestialne Stastni Koupit 2003
Brutalni Vsechno Koupit 2001

www.vypsanafixa.cz

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Bars and Melody
Koncert, Pop, Rap
Bars and Melody
St 1. května 2019, Roxy Praha

Bars and Melody

Leoš Mareš
Koncert, Pop
Leoš Mareš
Čt 16. května 2019, O2 Arena Praha

Leoš Mareš

Creepy Teepee 2019
Festival
Creepy Teepee 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Kutná Hora
Vestiville 2019
Festival, Pop, Rap
Vestiville 2019
Pá 28. — Ne 30. června 2019, Lommel, be

A$AP Rocky, Cardi B, Future, Lil Pump, Maître Gims, Meek Mill, Migos, Nicky Jam, Tyga

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno
Benjamin Francis Leftwich
Koncert, Pop, Indie
Benjamin Francis Leftwich
Po 6. května 2019, Rock Café Praha
Anifilm 2019
Film
Anifilm 2019
Út 7. — Ne 12. května 2019, Třeboň Třeboň
Jamiroquai
Koncert, Jazz, Pop
Jamiroquai
So 25. května 2019, O2 Arena Praha
Southside Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Southside Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Neuhausen ob Eck, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Hlavní strana Interpreti Česko Vypsaná fiXa