James Bay

Velká Británie, pop, alt-indie rock

+4

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty James Bay (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (9)

17.-18. 8. 2018 Chelmsford, uk
12.-14. 7. 2018 Madrid, es
8. 7. 2018 Milán, it
5.-8. 7. 2018 Werchter, be
29.-8. 7. 2018 Glasgow, uk
22.-24. 6. 2018 Scheeßel, de
22.-24. 6. 2018 Neuhausen ob Eck, de
21.-24. 6. 2018 Newport , uk
12.-16. 6. 2018 Bergen, no

Videa James Bay (8)


Fotky James Bay (1)

James Bay

Diskografie James Bay (20)

Pink Lemonade (Acoustic) Koupit 2018
Us Koupit 2018
Pink Lemonade Koupit 2018
Wild Love (Remixes) Koupit 2018
Wild Love (Acoustic) Koupit 2018
Wild Love Koupit 2018
Let It Go (Live) Koupit 2016
Craving (Acoustic) Koupit 2016
Running Koupit 2016
Chaos And The Calm Koupit 2015
Chaos And The Calm (Deluxe Edition) Koupit 2015

Další akce

Více akcí
Godsmack
Koncert, Rock, Metal
Godsmack
Út 11. června 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Godsmack

UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha, cz

Archie Hamilton

Zaz
Koncert, Pop
Zaz
Ne 17. února 2019, Forum Karlín Praha, cz
Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Tamino
Koncert, Pop
Tamino
St 8. května 2019, Café V Lese Praha, cz
Rival Sons
Koncert, Rock, Blues
Rival Sons
St 20. února 2019, Roxy Praha, cz

Rival Sons

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří, cz

The Offspring

Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha, cz

Sum 41

LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Hlavní strana Interpreti James Bay