James Bay

Velká Británie, pop, alt-indie rock

+5

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty James Bay (6)

10. 7. 19:30 Varšava, pl

Uskutečněné koncerty (9)

17.-18. 8. 2018 Chelmsford, uk
12.-14. 7. 2018 Madrid, es
8. 7. 2018 Milán, it
5.-8. 7. 2018 Werchter, be
29.-8. 7. 2018 Glasgow, uk
22.-24. 6. 2018 Scheeßel, de
22.-24. 6. 2018 Neuhausen ob Eck, de
21.-24. 6. 2018 Newport , uk
12.-16. 6. 2018 Bergen, no

Videa James Bay (8)


Fotky James Bay (1)

James Bay

Diskografie James Bay (21)

Pink Lemonade (Acoustic) Koupit 2018
Us Koupit 2018
Pink Lemonade Koupit 2018
Wild Love (Remixes) Koupit 2018
Wild Love (Acoustic) Koupit 2018
Wild Love Koupit 2018
Electric Light Koupit 2018
Let It Go (Live) Koupit 2016
Craving (Acoustic) Koupit 2016
Running Koupit 2016
Chaos And The Calm Koupit 2015
Chaos And The Calm (Deluxe Edition) Koupit 2015

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Seasick Steve
Koncert, Blues, Rock
Seasick Steve
Po 25. března 2019, Lucerna Music Bar Praha

Seasick Steve

Field Day 2019
Festival, Hip-hop, House
Field Day 2019
Pá 7. — So 8. června 2019, Londýn, uk

Bonobo, Diplo, Earl Sweatshirt, Jorja Smith, Jungle, Octavian, Pusha T, Skepta

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří

The Offspring

X Ambassadors
Koncert, Pop
X Ambassadors
Ne 5. května 2019, Roxy Praha

X Ambassadors

Archive
Koncert, Rock
Archive
Po 28. října 2019, Palác Akropolis Praha
Transmission 2019
Festival
Transmission 2019
So 12. října 2019, Praha
Hlavní strana Interpreti James Bay