Jonna Fraser

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Jonna Fraser (1)


Uskutečněné koncerty (11)

30. 6. 2018 Amsterdam, nl
29.-1. 7. 2018 Beek en Donk, nl
27. 4. 2018 Groningen, nl
26. 4. 2018 Amsterdam, nl
26. 4. 2018 Rotterdam, nl
8. 4. 2018 Haarlem, nl

Diskografie Jonna Fraser (12)

Pray For Job (feat. Young Ellens, Sevn Alias & MocroManiac) Koupit 2018
Papi Koupit 2018
Ik Slide Koupit 2018
Bovenste Plek Koupit 2018
Spijt Koupit 2018
Vaste Plek Koupit 2018
Chapter Koupit 2017
Nodig Had Koupit 2017
One Time Koupit 2017
Global Koupit 2017
Manoeuvres Koupit 2017
Alle Tijd Koupit 2015

Další akce

Více akcí
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Jazz nad Odra 2019
Festival, Jazz
Jazz nad Odra 2019
Pá 26. — Út 30. dubna 2019, Vratislav, pl
Vypsaná Fixa 25 Let
Koncert, Rock
Vypsaná Fixa 25 Let
St 18. prosince 2019, Forum Karlín Praha, cz

Vypsaná fiXa

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
Čt 28. března 2019, Café V Lese Praha, cz
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Michal Prokop & Framus Five
Koncert, Rock
Michal Prokop & Framus Five
Út 14. května 2019, Sono Centrum Brno, cz
Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Hlavní strana Interpreti Jonna Fraser