Rybičky 48

Česko, pop, rock

+34

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Rybičky 48 (32)

13. 4. 19:00 Frýdek-Místek, cz
27. 4. 12:00 Praha, cz
4. 5. 12:00 Brno, cz
10.-11. 5. 10:00 Děčín, cz
10. 5. 12:00 Hradec Králové, cz
17.-18. 5. Pardubice, cz
25.-26. 5. Praha, cz
8. 6. 10:00 Boskovice, cz
14.-16. 6. Milovice, cz
15. 6. 10:00 Otrokovice, cz
21.-22. 6. 17:00 Humpolec, cz
28. 6. 16:30 Plzeň, cz
4.-6. 7. Jihlava, cz
5.-6. 7. Holýšov, cz
13. 7. Poděbrady, cz
19. 7. Jihlava, cz
25.-28. 7. Světlá nad Sázavou, cz
10. 8. 12:00 Benešov u Prahy, cz
17. 8. 13:00 Dobruška, cz

Uskutečněné koncerty (88)

15. 3. 19:30 Kolín, cz
9. 3. 19:30 Pelhřimov, cz
8. 3. 20:00 Zábřeh, cz
2. 3. 19:00 Frýdek-Místek, cz
22. 2. 19:30 Sušice, cz
16. 2. 19:30 Svitavy, cz
22. 11. 2018 19:30 Praha, cz
17. 11. 2018 20:00 Hradec Králové, cz
16. 11. 2018 20:00 Plzeň, cz
15. 11. 2018 19:00 Plzeň, cz
10. 11. 2018 20:00 Ostrava, cz
3. 11. 2018 20:00 Herálec, cz
2. 11. 2018 20:00 Liberec, cz
27. 10. 2018 Kutná Hora, cz
21.-23. 9. 2018 Brno, cz
31.-1. 9. 2018 Bezděz, cz
24.-25. 8. 2018 Slaný, cz
24.-25. 8. 2018 Bouzov, cz
17.-18. 8. 2018 Hradec nad Moravicí, cz
9.-11. 8. 2018 Roštín, cz
3.-4. 8. 2018 Rožmberk nad Vltavou, cz
3. 8. 2018 13:00 Malešov, cz
28. 7. 2018 14:00 Protivín, cz
27.-28. 7. 2018 Švihov, cz
20.-21. 7. 2018 Staré Hradiště, cz
13.-14. 7. 2018 Točník, cz
6.-7. 7. 2018 Radiměř, cz
6.-7. 7. 2018 Holýšov, cz
28.-30. 6. 2018 17:00 Přeštěnice, cz
23. 6. 2018 12:00 Blansko, cz
16. 6. 2018 16:00 Broumov, cz
9. 6. 2018 13:00 Hlinsko, cz
2.-3. 6. 2018 13:00 Okoř, cz
19. 5. 2018 13:00 Kutná Hora, cz
12. 4. 2018 19:00 Kutná Hora, cz
16. 12. 2017 20:00 Praha, cz
2. 12. 2017 20:00 Písek, cz
1. 12. 2017 20:00 Brno, cz
18. 11. 2017 20:00 Liberec, cz
17. 11. 2017 20:00 Ostrava, cz
4. 11. 2017 20:00 Kutná Hora, cz
20.-21. 10. 2017 17:30 Šumperk, cz
23. 9. 2017 12:00 Černá Hora, cz
9.-10. 9. 2017 13:00 Karlovy Vary, cz
2.-3. 9. 2017 13:00 Plzeň, cz
1.-2. 9. 2017 Bezděz, cz
26.-27. 8. 2017 13:00 Rochlice u Liberce, cz
25.-26. 8. 2017 Bouzov, cz
18.-19. 8. 2017 Hradec nad Moravicí, cz
18.-19. 8. 2017 Vizovice, cz
11.-12. 8. 2017 Brno, cz
11.-12. 8. 2017 16:00 Mikulov, cz
5.-6. 8. 2017 13:00 Olomouc, cz
4.-5. 8. 2017 Rožmberk nad Vltavou, cz
3.-5. 8. 2017 11:00 Světlá nad Sázavou, cz
28.-29. 7. 2017 Švihov, cz
22.-23. 7. 2017 13:00 České Budějovice, cz
21.-22. 7. 2017 Staré Hradiště, cz
15.-16. 7. 2017 19:30 Golčův Jeníkov, cz
14.-15. 7. 2017 Točník, cz
7.-8. 7. 2017 14:00 Holýšov, cz
30. 6. 2017 Přeštěnice, cz
30.-2. 7. 2017 14:00 Pacov, cz
22.-24. 6. 2017 16:00 Humpolec, cz
16.-18. 6. 2017 13:00 Milovice, cz
10. 6. 2017 11:00 Slavkov u Brna, cz
8.-11. 6. 2017 Žamberk, cz
3. 6. 2017 12:00 Okoř, cz
3.-4. 6. 2017 20:00 Kozojídky, cz
12.-13. 5. 2017 12:00 Pardubice, cz
12.-13. 5. 2017 20:00 Děčín, cz
29. 4. 2017 12:00 Praha, cz
22. 4. 2017 12:00 Plzeň, cz
21. 4. 2017 12:00 Hradec Králové, cz
3.-4. 12. 2016 20:00 Jihlava, cz
2. 12. 2016 20:40 Mladá Vožice, cz
16. 11. 2016 21:00 Liberec, cz
5.-6. 11. 2016 21:00 Chrudim, cz
7.-8. 8. 2015 Mohelnice, cz
20. 7. 2013 Mohelnice

Videa Rybičky 48 (7)


Fotky Rybičky 48 (1)

Rybičky 48

Diskografie Rybičky 48 (11)

Pořád Nás To Baví Koupit 2018
Tohle Je Rock'N'Roll, Vy Buzny! Koupit 2013
Deska Roku Koupit 2011
Deska roku Koupit 2011
Tohle je Rock´n´roll, vy buzny! Koupit 2011
Viva La Revolución Koupit 2009
Viva la Revolución Koupit 2009
Amores Perros, Voe! Koupit 2008
Amores Perros, voe! Koupit 2008
Adios Embryos! Koupit 2006

www.rybicky48.cz

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
The Beach Boys
Koncert, Rock
The Beach Boys
Ne 16. června 2019, Velký sál Lucerna Praha
Moonlight 2019
Koncert, House, Elektro
Moonlight 2019
Pá 17. května 2019, Zimný Štadión Prievidza Prievidza, sk

Claptone

Jessie J
Koncert, Pop
Jessie J
Út 23. dubna 2019, Forum Karlín Praha

Jessie J

Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha

Sum 41

Ziggy Marley
Koncert
Ziggy Marley
St 31. července 2019, Divadlo Archa Praha

Ziggy Marley

Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha

Ed Sheeran

Hlavní strana Interpreti Česko Rybičky 48