Kid Ink

USA, hip hop, rap

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kid Ink (1)

15. 4. 19:00 Praha, cz

Uskutečněné koncerty (1)

26. 3. 2017 20:00 Praha, cz

Videa Kid Ink (6)


Fotky Kid Ink (3)

Kid Ink
Kid Ink
Kid Ink

Diskografie Kid Ink (19)

Missed Calls Koupit 2018
Summer In The Winter Koupit 2015
Full Speed Koupit 2015
Full Speed - Track by Track Commentary Koupit 2015
My Own Lane Koupit 2014
Kid Ink Koupit 2014
Up & Away [Instrumental Version] Koupit 2012
Up & Away Koupit 2012
Up & Away [Clean Version] Koupit 2012

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Creamfields 2019
Festival, Elektro, House
Creamfields 2019
Čt 22. — Ne 25. srpna 2019, Daresbury, uk

Adam Beyer, deadmau5, Swedish House Mafia, The Chemical Brothers

Sonus Festival 2019
Festival, Techno, Elektro
Sonus Festival 2019
Ne 18. — Čt 22. srpna 2019, Novalja, hr
Michal Prokop & Framus Five
Koncert, Rock
Michal Prokop & Framus Five
Út 14. května 2019, Sono Centrum Brno, cz
Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha, cz
LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

Hooverphonic
Koncert, Pop, Rock
Hooverphonic
Po 1. dubna 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Hooverphonic

Ji.hlava 2019
Film
Ji.hlava 2019
Čt 24. — Út 29. října 2019, Jihlava – různá místa Jihlava, cz
Hlavní strana Interpreti Kid Ink