King Diamond

Dánsko, album rock, crossover thrash, death metal, doom metal

+13

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty King Diamond (6)

21.-23. 6. Clisson, fr
25.-26. 6. Krakov, pl
14.-17. 8. Dinkelsbühl, de
15.-17. 8. 12:00 Moravský Krumlov, cz

Fotky King Diamond (1)

King Diamond

Diskografie King Diamond (22)

Songs for the Dead: Live at Graspop Metal Meeting Koupit 2019
Songs for the Dead: Live at the Fillmore in Philadelphia Koupit 2019
The Graveyard Koupit 2009
House of God Koupit 2009
Voodoo Koupit 2009
Give Me Your Soul...Please Koupit 2007
Deadly Lullabyes (Live) Koupit 2004
The Puppet Master Koupit 2003
Abigail II - The Revenge Koupit 2002
20 Years Ago - A Night of Rehearsal Koupit 2001
House Of God - Reissue Koupit 2000
Voodoo (Reissue) Koupit 1998
In Concert 1987 - Abigail (Live Version / Reissue) Koupit 1997
Fatal Portrait (Reissue) Koupit 1997
The Graveyard - Reissue Koupit 1996
The Spider's Lullabye Koupit 1995

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
UP Music Festival 2019
Festival, Elektro, House
UP Music Festival 2019
So 13. — Ne 14. července 2019, Praha

Archie Hamilton

Zimní Masters of Rock 2019
Festival, Metal
Zimní Masters of Rock 2019
So 23. listopadu 2019, Zlín

Moonspell, Rotting Christ

Beerfest Olomouc 2019
Jídlo
Beerfest Olomouc 2019
Čt 23. — So 25. května 2019, Korunní pevnůstka Olomouc
Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha

Phil Collins

Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Secret Solstice 2019
Festival, Elektro, House
Secret Solstice 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Reykjavík, is

Martin Garrix, Morcheeba, Rita Ora, Robert Plant And The Sensational Space Shifters

Hollywood Undead
Koncert, Rap
Hollywood Undead
St 17. dubna 2019, Refinery Gallery Bratislava, sk
Airbourne
Koncert, Rock
Airbourne
St 2. října 2019, Roxy Praha

Airbourne

Rock for People 2019
Festival, Multižánrové, Metal
Rock for People 2019
Čt 4. — So 6. července 2019, Hradec Králové

Bring Me the Horizon, Franz Ferdinand, Kodaline, Rudimental

Hlavní strana Interpreti King Diamond