Kings of Leon

USA, rock

+9

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kings of Leon (2)


Kings of Leon

Kings of Leon je rocková skupina složená ze tří bratrů a bratrance ze Mt. Juliet v Tennessee. Pohybují se mezi žánry Southern rock, indie a blues. Jejich první a druhé album, která byla výborně hodnocena kritikou, jim získala množství fanoušků, především v Evropě. 
cs.wikipedia.org/wiki/Kings_of_Leon

Uskutečněné koncerty (7)

24.-26. 8. 2018 Leeds, uk
24.-26. 8. 2018 Reading, uk
22.-29. 8. 2018 Glasgow, uk
6.-8. 7. 2017 Madrid, es
22.-24. 6. 2017 Odense SV, dk
2.-5. 6. 2017 Vídeň, at

Videa Kings of Leon (7)


Fotky Kings of Leon (1)

Kings of Leon

Diskografie Kings of Leon (18)

WALLS Koupit 2016
Mechanical Bull (Deluxe Version) Koupit 2013
Come Around Sundown Koupit 2010
Come Around Sundown (Deluxe Version) Koupit 2010
Come Around Sundown (Expanded Edition) Koupit 2010
Only By The Night Koupit 2008
Because Of The Times Koupit 2007
Live from SoHo Koupit 2007
Aha Shake Heartbreak Koupit 2004
Youth And Young Manhood Koupit 2003

www.kingsofleon.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Mark Knopfler
Koncert, Pop
Mark Knopfler
St 26. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Mark Knopfler

Bob Dylan
Koncert, Folk, Rock
Bob Dylan
Ne 7. dubna 2019, Velký sál Lucerna Praha, cz

Bob Dylan

Impact Festival 2019
Festival, Metal, Rock
Impact Festival 2019
Út 11. června 2019, Krakov, pl

Alice in Chains, Tool

Grape Festival 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Grape Festival 2019
Pá 9. — So 10. srpna 2019, Piešťany, sk

CHVRCHES, Rudimental, The Kooks

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno, cz
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Talos
Koncert, Indie, Pop
Talos
Čt 23. května 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Southside Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Southside Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Neuhausen ob Eck, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Hlavní strana Interpreti Kings of Leon