Kiss

USA, rock

+163

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kiss (8)

5.-8. 6. Norje, se
7.-9. 6. Hyvinkää, fi
18. 6. 18:00 Krakov, pl
19. 6. 16:00 Praha, cz
21.-23. 6. Clisson, fr
11. 7. 18:30 Londýn, uk

Uskutečněné koncerty (5)

11.-14. 7. 2018 Viveiro, es
5.-7. 7. 2018 Barcelona, es
21. 5. 2017 19:30 Vídeň, at
KISS 20.5. 18:00
20. 5. 2017 16:00 Brno, cz

Videa Kiss (13)


Fotky Kiss (2)

Kiss
Kiss

Diskografie Kiss (20)

Monster Koupit 2012
Sonic Boom Koupit 2009
Sonic Boom [German Version] Koupit 2009
Alive: The Millennium Concert Koupit 2006
Symphony: Alive IV Koupit 2003
Psycho Circus Koupit 1998
Carnival Of Souls Koupit 1997
MTV Unplugged Koupit 1996

www.kissonline.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Emma Smetana
Koncert, Pop
Emma Smetana
So 9. února 2019, Café V Lese Praha, cz

Emma Smetana

Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Divokej Bill
Koncert, Rock, Pop
Divokej Bill
Čt 24. ledna 2019, O2 Arena Praha, cz

Divokej Bill

White Lies
Koncert, Rock
White Lies
Čt 7. března 2019, Roxy Praha, cz

White Lies

Topfest 2019
Festival, Rock
Topfest 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Nové Mesto nad Váhom, sk

Slash

Ewa Farna
Koncert, Pop
Ewa Farna
So 7. prosince 2019, O2 universum Praha, cz

Ewa Farna

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
Čt 28. března 2019, Café V Lese Praha, cz
Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha, cz
Rumfest by Barlife 2019
Jídlo
Rumfest by Barlife 2019
So 18. května 2019, Žluté lázně Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Kiss