Kiss

USA, rock

+168

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kiss (8)

5.-8. 6. Norje, se
7.-9. 6. Hyvinkää, fi
18. 6. 18:00 Krakov, pl
19. 6. 16:00 Praha, cz
21.-23. 6. Clisson, fr
11. 7. 18:30 Londýn, uk

Uskutečněné koncerty (5)

11.-14. 7. 2018 Viveiro, es
5.-7. 7. 2018 Barcelona, es
21. 5. 2017 19:30 Vídeň, at
KISS 20.5. 18:00
20. 5. 2017 16:00 Brno, cz

Videa Kiss (13)


Fotky Kiss (2)

Kiss
Kiss

Diskografie Kiss (26)

KISSWORLD - The Best Of KISS Koupit 2017
Monster Koupit 2012
Sonic Boom Koupit 2009
Sonic Boom [German Version] Koupit 2009
Alive: The Millennium Concert Koupit 2006
Symphony: Alive IV Koupit 2003
Psycho Circus Koupit 1998
Carnival Of Souls Koupit 1997
MTV Unplugged Koupit 1996
Alive III Koupit 1993
Revenge Koupit 1992

www.kissonline.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Uriah Heep, Within Temptation

Oh My! Music Festival 2019
Festival, Pop, Rap
Oh My! Music Festival 2019
So 29. — Ne 30. června 2019, Amsterdam, nl
Ziggy Marley
Koncert
Ziggy Marley
St 31. července 2019, Divadlo Archa Praha

Ziggy Marley

OZORA Festival 2019
Festival, World, Techno
OZORA Festival 2019
Po 29. — Ne 4. srpna 2019, Ozora, hu
José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha
VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Cypress Hill, Papa Roach, Robin Schulz, Slash, Slipknot, The Black Eyed Peas

Roo Panes
Koncert, Folk, Pop
Roo Panes
Pá 22. listopadu 2019, Ateliér Babylon Bratislava, sk

Roo Panes

Archive
Koncert, Rock
Archive
Po 28. října 2019, Palác Akropolis Praha
Airbourne
Koncert, Rock
Airbourne
St 2. října 2019, Roxy Praha

Airbourne

Hlavní strana Interpreti Kiss