Kiyoshi Yoshida

anime score

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kiyoshi Yoshida (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Kiyoshi Yoshida (16)

Sounds of Japan Koupit 2016
Asian Drums and Percussion Koupit 2015
Music for Meditation & Massage: Around the World Koupit 2015
Melodic Meditation Koupit 2015
The Best of Japanese & Chinese Meditation Music Koupit 2015
Zen Garden Koupit 2013
Warriors Koupit 2012
Journey to the East Edo Koupit 2010
Matsuri Koupit 2007
Song of Silk Road Koupit 2006
Samurai Collection II Koupit 2005
Samurai Collection Koupit 2004
Healing Collection II Koupit 2002
Asian Drums II Koupit 2001
Healing Collection Koupit 2001
Asian Drums Koupit 2000

Další akce

Více akcí
Deaf Havana
Koncert
Deaf Havana
Út 26. února 2019, Café V Lese Praha, cz

Deaf Havana

Disturbed
Koncert, Metal, Rap
Disturbed
Po 24. června 2019, Malá sportovní hala Praha, cz

Disturbed

Truck Festival 2019
Festival, Punk, Indie
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk

Foals, Nothing but Thieves, Slaves, Two Door Cinema Club, Wolf Alice, You Me At Six

Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Benátská! s Impulsem 2019
Festival, Pop, Folk
Benátská! s Impulsem 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Liberec, cz

Ben Cristovao, Chinaski, Europe, Karel Gott, Richard Müller

The Hunna
Koncert, Pop, Rock
The Hunna
Po 29. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz
RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Slash, Slipknot

Hlavní strana Interpreti Kiyoshi Yoshida