Kiyoshi Yoshida

anime score

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kiyoshi Yoshida (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Kiyoshi Yoshida (16)

Sounds of Japan Koupit 2016
Asian Drums and Percussion Koupit 2015
Music for Meditation & Massage: Around the World Koupit 2015
Melodic Meditation Koupit 2015
The Best of Japanese & Chinese Meditation Music Koupit 2015
Zen Garden Koupit 2013
Warriors Koupit 2012
Journey to the East Edo Koupit 2010
Matsuri Koupit 2007
Song of Silk Road Koupit 2006
Samurai Collection II Koupit 2005
Samurai Collection Koupit 2004
Healing Collection II Koupit 2002
Asian Drums II Koupit 2001
Healing Collection Koupit 2001
Asian Drums Koupit 2000

Další akce

Více akcí
Sziget Festival 2019
Festival, Folk, Pop
Sziget Festival 2019
St 7. — Út 13. srpna 2019, Budapešť, hu

Ed Sheeran

Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Bars and Melody
Koncert, Pop, Rap
Bars and Melody
St 1. května 2019, Roxy Praha, cz

Bars and Melody

Algiers
Koncert, Punk, Rock
Algiers
So 16. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Algiers

Michael Bublé
Koncert, Pop
Michael Bublé
Út 17. září 2019, O2 Arena Praha, cz

Michael Bublé

Muse
Koncert, Pop, Rock
Muse
Ne 26. května 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Muse

Grape Festival 2019
Festival, Multižánrové
Grape Festival 2019
Pá 9. — So 10. srpna 2019, Piešťany, sk
Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl
Víno z blízka na 2018
Jídlo
Víno z blízka na 2018
So 1. prosince 2018, Hrad Špilberk Brno, cz
Hlavní strana Interpreti Kiyoshi Yoshida