Lana Del Rey

USA, pop, dream pop

+66

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Lana Del Rey (4)

18.-21. 7. Southwold, uk

Lana Del Rey

Elizabeth Woolridge Grant, známá pod uměleckým pseudonymem jako Lana Del Rey, je americká zpěvačka a skladatelka. Její hudba je proslulá svým kinematografickým stylem, posedlostí tématy tragické romantiky a melancholie, a odkazy na americkou pop kulturu 50. a 60. let. 
cs.wikipedia.org/wiki/Lana_Del_Rey

Uskutečněné koncerty (7)

8.-15. 8. 2018 10:00 Budapešť, hu
28.-30. 6. 2018 12:00 Panenský Týnec, cz
18.-20. 8. 2017 16:00 Krakov, pl
11.-13. 8. 2017 Helsinki, fi
10.-12. 8. 2017 Göteborg, se
8.-12. 8. 2017 Oslo, no
22.-23. 7. 2017 Paříž, fr

Videa Lana Del Rey (8)


Fotky Lana Del Rey (5)

Lana Del Rey
Lana Del Rey
Lana Del Rey
Lana Del Rey
Lana Del Rey

Diskografie Lana Del Rey (21)

Honeymoon Koupit 2015
Ultraviolence (Deluxe) Koupit 2014
Ultraviolence Koupit 2014
Ultraviolence - Audio Commentary Koupit 2014
Born To Die Koupit 2012
Paradise Koupit 2012
Born To Die - The Paradise Edition Koupit 2012

lanadelrey.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Dagmar Music Fest 2019
Festival, Hip-hop, Elektro
Dagmar Music Fest 2019
Pá 15. března 2019, Brno, cz
Alvaro Soler
Koncert, Pop
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Enter Shikari
Koncert, Elektro, Rock
Enter Shikari
So 6. dubna 2019, Forum Karlín Praha, cz
SWMRS
Koncert, Punk, Rock
SWMRS
Pá 1. března 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

Zimný Grape 2019
Festival, Indie, Pop
Zimný Grape 2019
Pá 29. — So 30. března 2019, Bystrá, sk

Billy Barman, Puding Pani Elvisovej

Hlavní strana Interpreti Lana Del Rey