Trendy Leoš Mareš Majáles Vimperk 2024 Plzeňský Majáles 2024 Beats For Love 2024 Brněnský Majáles 2024 Rammstein Ostravský Majáles 2024 Stein27 Big Up Festival 2024 Sofian Medjmedj Ben Cristovao

Lewis Capaldi

Spojené království , indie anthem-folk, pop, alternative

113 sledujících
Lewis Capaldi je skotský zpěvák a textař, který se narodil 7. října 1996 ve skotském městě Whitburn. Svou hudební kariéru zahájil v roce 2017, kdy vydal svůj první singl "Bruises", který se stal velkým hitem a umožnil mu proniknout na hudební scénu.

Jeho debutový singl získal okamžitou popularitu a stal se hitovým hitem ve Velké Británii. Capaldiho hlasový rozsah a emotivní interpretace skladeb zaujaly miliony posluchačů po celém světě. Jeho písně se zaměřují na osobní témata, jako je láska, ztráta a emocionální zranitelnost.

V roce 2018 vydal své debutové EP, nazvané "Breach", které obsahuje původní skladby jako "Lost on You" a "Fade". Toto EP mu zajistilo ještě větší pozornost a popularitu mezi fanoušky i kritiky.

Ve svém mladém věku Lewis Capaldi již získal řadu významných ocenění, včetně ceny BRIT Awards za píseň roku za svůj hit "Someone You Loved". Tato píseň se stala jedním z největších hitů roku 2019 a potvrdila Capaldiho jako jednoho z nejslavnějších hudebníků současnosti.
Členové
Země
Spojené království
Žánr
indie anthem-folk, pop, alternative

Doporučené akce

Další akce