Mandrage

Česká republika, pop, rock

+34

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Mandrage (18)

24. 1. 2019 20:00 Pardubice, cz
26. 1. 2019 20:00 Pec pod Sněžkou, cz
30. 1. 2019 20:00 Brno, cz
1.-2. 2. 2019 20:00 Frýdek-Místek, cz
2. 2. 2019 20:00 Uherské Hradiště, cz
7. 2. 2019 20:00 Praha, cz
13. 2. 2019 20:00 Ostrava, cz
20. 2. 2019 20:00 Plzeň, cz
28.-29. 6. 2019 Mohelnice, cz
12.-13. 7. 2019 Pardubice, cz
19.-20. 7. 2019 České Budějovice, cz
2.-3. 8. 2019 Olomouc, cz
9.-10. 8. 2019 Ostrava, cz
16.-17. 8. 2019 Brno, cz
23.-24. 8. 2019 Plzeň, cz
30.-31. 8. 2019 Karlovy Vary, cz
6.-7. 9. 2019 Kladno, cz

Uskutečněné koncerty (61)

16. 11. 19:30 Velké Meziříčí, cz
3. 11. 19:30 Dolní Benešov, cz
27. 10. 19:30 Jindřichův Hradec, cz
26. 10. 19:30 Havlíčkův Brod, cz
22. 9. 13:00 České Budějovice, cz
21.-23. 9. Brno, cz
31.-1. 9. Bezděz, cz
24.-25. 8. 16:00 Karlovy Vary, cz
24.-25. 8. Bouzov, cz
17.-18. 8. Hradec nad Moravicí, cz
3.-4. 8. Rožmberk nad Vltavou, cz
26.-29. 7. 12:00 Světlá nad Sázavou, cz
20.-21. 7. Staré Hradiště, cz
13.-14. 7. Tachov, cz
22.-23. 6. 14:00 Humpolec, cz
15.-16. 6. Ostrava, cz
1.-2. 6. Choceň, cz
3. 3. 19:30 České Budějovice, cz
2. 3. 19:30 Plzeň, cz
9.-10. 9. 2017 13:00 Karlovy Vary, cz
2.-3. 9. 2017 13:00 Plzeň, cz
26.-27. 8. 2017 13:00 Rochlice u Liberce, cz
25. 8. 2017 14:00 Hradec Králové, cz
18.-19. 8. 2017 Vizovice, cz
3.-5. 8. 2017 11:00 Světlá nad Sázavou, cz
22.-23. 7. 2017 13:00 České Budějovice, cz
14.-15. 7. 2017 Točník, cz
1. 7. 2017 13:00 Výrava, cz
30. 6. 2017 Přeštěnice, cz
24. 6. 2017 12:00 Brno, cz
16.-18. 6. 2017 13:00 Milovice, cz
8.-11. 6. 2017 Žamberk, cz
20. 5. 2017 17:00 Moravský Krumlov, cz
12.-13. 5. 2017 12:00 Pardubice, cz
6. 5. 2017 12:00 Brno, cz
29. 4. 2017 12:00 Praha, cz
21. 4. 2017 12:00 Hradec Králové, cz
3.-5. 7. 2014 Hradec Králové, cz
3.-6. 7. 2012 Hradec Králové, cz

Videa Mandrage (9)


Fotky Mandrage (1)

Mandrage

Diskografie Mandrage (20)

Po půlnoci Koupit 2018
Motýli Koupit 2017
Slečno, já se omlouvám se Koupit 2017
Potmě Jsou Všechny Kočky Černý Koupit 2015
Jaguar na krku Koupit 2015
Brouci Koupit 2015
Siluety Koupit 2013
Na dlani Koupit 2013
Mechanik Koupit 2012
Moje krevni skupina Koupit 2011
Frantiskovy Lazne Koupit 2011
Srouby a matice Koupit 2011
Hleda se zena Koupit 2009
EP Hleda se zena (6tracks) Koupit 2009
Prisli jsme si pro vase deti Koupit 2007

www.mandrage.cz

Další akce

Více akcí
HVOB
Koncert, House
HVOB
Čt 25. dubna 2019, Roxy Praha, cz
Twenty One Pilots
Koncert, Alternative, Indie
Twenty One Pilots
So 16. února 2019, O2 Arena Praha, cz

Twenty One Pilots

Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha, cz
Wild Nothing
Koncert, Pop, Rock
Wild Nothing
Út 12. března 2019, Rock Café Praha, cz
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Mark Knopfler
Koncert, Pop
Mark Knopfler
St 26. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Mark Knopfler

Deaf Havana
Koncert
Deaf Havana
Út 26. února 2019, Café V Lese Praha, cz

Deaf Havana

Claptone & Format B
Koncert, House, Techno
Claptone & Format B
Pá 8. února 2019, Roxy Praha, cz

Claptone

José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Česko Mandrage