Mandrage

Česká republika, pop, rock

+18

Budoucí koncerty Mandrage (13)

26. 10. 19:30 Havlíčkův Brod, cz
27. 10. 19:30 Jindřichův Hradec, cz
16. 11. 19:30 Velké Meziříčí, cz
28.-29. 6. 2019 Mohelnice, cz

Uskutečněné koncerty (49)

22. 9. 13:00 České Budějovice, cz
21.-23. 9. Brno, cz
31.-1. 9. Bezděz, cz
24.-25. 8. 16:00 Karlovy Vary, cz
24.-25. 8. Bouzov, cz
17.-18. 8. Hradec nad Moravicí, cz
3.-4. 8. Rožmberk nad Vltavou, cz
26.-29. 7. 12:00 Světlá nad Sázavou, cz
20.-21. 7. Staré Hradiště, cz
13.-14. 7. Tachov, cz
22.-23. 6. 14:00 Humpolec, cz
15.-16. 6. Ostrava, cz
1.-2. 6. Choceň, cz
3. 3. 19:30 České Budějovice, cz
2. 3. 19:30 Plzeň, cz
9.-10. 9. 2017 13:00 Karlovy Vary, cz
2.-3. 9. 2017 13:00 Plzeň, cz
26.-27. 8. 2017 13:00 Rochlice u Liberce, cz
25. 8. 2017 14:00 Hradec Králové, cz
18.-19. 8. 2017 Vizovice, cz
3.-5. 8. 2017 11:00 Světlá nad Sázavou, cz
22.-23. 7. 2017 13:00 České Budějovice, cz
14.-15. 7. 2017 Točník, cz
1. 7. 2017 13:00 Výrava, cz
30. 6. 2017 Přeštěnice, cz
24. 6. 2017 12:00 Brno, cz
16.-18. 6. 2017 13:00 Milovice, cz
8.-11. 6. 2017 Žamberk, cz
20. 5. 2017 17:00 Moravský Krumlov, cz
12.-13. 5. 2017 12:00 Pardubice, cz
6. 5. 2017 12:00 Brno, cz
29. 4. 2017 12:00 Praha, cz
21. 4. 2017 12:00 Hradec Králové, cz
3.-5. 7. 2014 Hradec Králové, cz
3.-6. 7. 2012 Hradec Králové, cz

Videa Mandrage (9)


Fotky Mandrage (1)

Mandrage

Diskografie Mandrage (20)

Po půlnoci Koupit 2018
Motýli Koupit 2017
Slečno, já se omlouvám se Koupit 2017
Potmě Jsou Všechny Kočky Černý Koupit 2015
Jaguar na krku Koupit 2015
Brouci Koupit 2015
Siluety Koupit 2013
Na dlani Koupit 2013
Mechanik Koupit 2012
Moje krevni skupina Koupit 2011
Frantiskovy Lazne Koupit 2011
Srouby a matice Koupit 2011
Hleda se zena Koupit 2009
EP Hleda se zena (6tracks) Koupit 2009
Prisli jsme si pro vase deti Koupit 2007

www.mandrage.cz

Další akce

Více akcí
Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Po 26. srpna 2019, Amsterdam, nl
Sziget Festival 2019
Festival, Folk, Pop
Sziget Festival 2019
St 7. — Út 13. srpna 2019, Budapešť, hu

Ed Sheeran

Czech Design Week 2018
Ostatní
Czech Design Week 2018
St 28. — Ne 2. prosince 2018, Kongresové centrum Praha Praha, cz
[loveit] sound: Too Many Zooz
Koncert
[loveit] sound: Too Many Zooz
Ne 18. listopadu 2018, Fléda Brno, cz
Brit Floyd - Eclipse World Tour 2018
Koncert
Brit Floyd - Eclipse World Tour 2018
St 28. listopadu 2018, AEGON aréna Bratislava, sk
Alex Vargas
Koncert, Rock
Alex Vargas
Ne 20. ledna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Hradecký slunovrat 2019
Festival
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí, cz
BE26: Chris Liebing
Koncert, Elektro, Techno
BE26: Chris Liebing
Pá 26. října 2018, Roxy Praha, cz

Chris Liebing

Hlavní strana Interpreti Česko Mandrage