Mig 21

Česká republika, pop rock

+32

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Mig 21 (21)

29. 3. 19:30 Planá nad Lužnicí, cz
5. 4. 20:30 Ústí nad Orlicí, cz
13. 4. 20:00 Kadaň, cz
23. 4. 21:00 Praha, cz
24. 4. 21:00 Praha, cz
25. 4. 21:00 Praha, cz
21.-22. 6. 17:00 Humpolec, cz
4.-6. 7. Hradec Králové, cz
12.-13. 7. Pardubice, cz
18.-20. 7. Želeč, cz
19.-20. 7. České Budějovice, cz
2.-3. 8. Štítary, cz
2.-3. 8. Olomouc, cz
9.-10. 8. Ostrava, cz
10. 8. 12:00 Benešov u Prahy, cz
16.-17. 8. Brno, cz
23.-24. 8. Plzeň, cz
30.-31. 8. Karlovy Vary, cz
6.-7. 9. Kladno, cz

Uskutečněné koncerty (55)

1. 12. 2018 20:00 Plzeň, cz
29. 11. 2018 21:00 Praha, cz
28. 11. 2018 21:00 Praha, cz
27. 11. 2018 21:00 Praha, cz
8. 11. 2018 20:00 Brno, cz
7. 11. 2018 20:00 Brno, cz
12. 10. 2018 20:00 Zábřeh, cz
7.-8. 9. 2018 16:00 Kladno, cz
31.-1. 9. 2018 16:00 Plzeň, cz
31.-1. 9. 2018 Hanušovice, cz
17.-19. 8. 2018 16:00 Olomouc, cz
17.-18. 8. 2018 Vizovice, cz
10.-12. 8. 2018 16:00 Ostrava, cz
3.-5. 8. 2018 16:00 Brno, cz
2.-4. 8. 2018 Harrachov, cz
26.-29. 7. 2018 12:00 Světlá nad Sázavou, cz
20.-22. 7. 2018 16:00 České Budějovice, cz
18.-21. 7. 2018 14:00 Ostrava, cz
13.-15. 7. 2018 16:00 Pardubice, cz
22.-23. 6. 2018 Holešov, cz
9. 6. 2018 11:00 Břeclav, cz
1.-2. 6. 2018 14:00 Řevnice, cz
11.-12. 5. 2018 Děčín, cz
26. 4. 2018 19:30 Praha, cz
25. 4. 2018 19:30 Praha, cz
24. 4. 2018 19:30 Praha, cz
13. 4. 2018 20:00 Mladá Boleslav, cz
6. 4. 2018 20:00 Písek, cz
9. 12. 2017 20:00 Plzeň, cz
30. 11. 2017 19:30 Praha, cz
29. 11. 2017 19:30 Praha, cz
28. 11. 2017 19:30 Praha, cz
18. 11. 2017 19:00 Ústí nad Orlicí, cz
16.-17. 11. 2017 20:00 Olomouc, cz
1.-2. 9. 2017 Bezděz, cz
25.-26. 8. 2017 Bouzov, cz
18.-19. 8. 2017 Hradec nad Moravicí, cz
11.-12. 8. 2017 Brno, cz
4.-5. 8. 2017 Rožmberk nad Vltavou, cz
3.-5. 8. 2017 11:00 Světlá nad Sázavou, cz
28.-29. 7. 2017 Švihov, cz
21.-22. 7. 2017 Staré Hradiště, cz
14.-15. 7. 2017 Točník, cz
22.-24. 6. 2017 16:00 Humpolec, cz
8.-11. 6. 2017 Žamberk, cz
12.-13. 5. 2017 12:00 Pardubice, cz
29. 4. 2017 Ústí nad Labem, cz
14. 4. 2017 20:00 Březnice, cz
3.-6. 7. 2012 Hradec Králové, cz

Videa Mig 21 (3)


Fotky Mig 21 (3)

Mig 21
Mig 21
Mig 21

Diskografie Mig 21 (9)

Svoboda Není Levná Věc Koupit 2017
Album Koupit 2014
Best Of Koupit 2006
Pop Pop Pop Koupit 2004
Udělalo se nám jasno Koupit 2002
Snadne je zit Koupit 2001

www.mig21.cz

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Tove Lo
Koncert, Pop
Tove Lo
Út 6. srpna 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Tove Lo

Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Shakin' Stevens
Koncert, Rock
Shakin' Stevens
So 23. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

Shakin' Stevens

Impact Festival 2019
Festival, Metal, Rock
Impact Festival 2019
Út 11. června 2019, Krakov, pl

Alice in Chains, Tool

Three Days Grace
Koncert, Metal, Rock
Three Days Grace
Po 10. června 2019, Hrad Špilberk Brno, cz
Skindred
Koncert, Metal, Rap
Skindred
Ne 8. prosince 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Skindred

Kimbra
Koncert, Pop, Jazz
Kimbra
Čt 14. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
St 17. července 2019, Eden Aréna Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Česko Mig 21