Mono & Nikitaman

Německo, hip hop, punk, reggae

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Mono & Nikitaman (2)

13.-16. 6. Nickelsdorf, at
12.-14. 7. Tábor, cz

Uskutečněné koncerty (2)

19. 1. 20:00 Vídeň, at

Fotky Mono & Nikitaman (1)

Mono & Nikitaman

Diskografie Mono & Nikitaman (15)

Gib mir ein bisschen Sommer Koupit 2017
Kein Weed Koupit 2017
Feat. Respect Vol.1 Koupit 2016
Hitler muss immer wieder sterben Koupit 2016
Im Rauch der Bengalen Koupit 2015
Reggaemiles Riddim Selection Koupit 2015
Live! Koupit 2012
Street Soul Riddim Selection Koupit 2012
Unter Freunden Koupit 2011
Zeit steht still Koupit 2011
Komplizen Koupit 2011
Das Alles Koupit 2008
Irievibrations: Peace Riddim Selection Koupit 2006
Für Immer Koupit 2006
Das Spiel Beginnt Koupit 2005

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Benjamin Francis Leftwich
Koncert, Pop, Indie
Benjamin Francis Leftwich
Po 6. května 2019, Rock Café Praha, cz
Yungblud
Koncert, Pop, Rap
Yungblud
Po 4. listopadu 2019, Roxy Praha, cz
Black Honey
Koncert, Indie, Rock
Black Honey
Čt 27. června 2019, Café V Lese Praha, cz
Mighty Sounds 2019
Festival, Punk, Rock
Mighty Sounds 2019
Pá 12. — Ne 14. července 2019, Tábor, cz

Dog Eat Dog, Dubioza kolektiv, The Casualties

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice, cz
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Truck Festival 2019
Festival, Punk, Indie
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk

Foals, Nothing but Thieves, Slaves, Two Door Cinema Club, Wolf Alice, You Me At Six

Alice Cooper
Koncert, Rock
Alice Cooper
Ne 15. září 2019, Incheba Expo Aréna Bratislava, sk

Alice Cooper

Balthazar + support: Faces on TV
Koncert, Indie, Pop
Balthazar + support: Faces on TV
Čt 28. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Balthazar

Hlavní strana Interpreti Mono & Nikitaman