Noisia

Nizozemí, big beat, brostep, drum and bass, edm

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Noisia (3)

11. 1. 2019 21:00 Praha, cz
1.-3. 8. 2019 Milovice, cz

Uskutečněné koncerty (17)

5.-9. 9. Pula, hr
10.-11. 8. 12:00 Piešťany, sk
2.-4. 8. Milovice, cz
2.-5. 8. Cluj-Napoca, ro
20.-22. 7. Oudkarspel, nl
5.-8. 7. Constanța, ro
25. 11. 2017 22:00 Gdaňsk, pl
24. 11. 2017 22:00 Vratislav, pl
25.-27. 8. 2017 Leeds, uk
25.-27. 8. 2017 Reading, uk
13.-16. 7. 2017 Bontida, ro
21.-25. 6. 2017 Pilton, uk
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk

Videa Noisia (4)


Fotky Noisia (1)

Noisia

Diskografie Noisia (5)

The Wrong Room Remixed Koupit 2018
Blackout: Best of 2017 (Mixed by Rido) Koupit 2018
Edge Mecha Koupit 2017
Outer Edges Remixes Koupit 2017
The Wrong Room Koupit 2017

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Reading Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Reading Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Reading, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Aminé
Koncert, Hip-hop
Aminé
Čt 7. února 2019, Roxy Praha, cz
White Lies
Koncert, Rock
White Lies
Čt 7. března 2019, Roxy Praha, cz

White Lies

RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Ewa Farna
Koncert, Pop
Ewa Farna
So 7. prosince 2019, O2 universum Praha, cz

Ewa Farna

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Noisia