Shafiq Husayn

indie jazz

Diskografie Shafiq Husayn

The Blueprint Koupit 2018
Wah Wah 45 Remixed Koupit 2017
Blast Off Koupit 2016
Weight in Space Koupit 2016
Candyland (feat. Bobby Earth) - Single Koupit 2013
Shafiq Presents Jank Random vs. Earl Leonn The Frequency Clash Koupit 2010
Shafiq En' A-Free-Ka 10" Koupit 2010
En'-A-Free-Ka 10 " EP Koupit 2010
Shafiq En' A-Free-Ka - Instrumental Koupit 2009
Shafiq En' A-Free-Ka Koupit 2009
Shafiq En'A-Free-Ka Koupit 2009
Hlavní strana Interpreti Shafiq Husayn Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Kimbra
Koncert, Pop, Jazz
Kimbra
Čt 14. března 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Maribou State
Koncert, Elektro, Indie
Maribou State
So 16. března 2019, Meetfactory Praha, cz
Hradecký slunovrat 2019
Festival, Rock, Folk
Hradecký slunovrat 2019
Pá 28. — So 29. června 2019, Hradec nad Moravicí, cz
[loveit] sound: Night Lovell
Koncert
[loveit] sound: Night Lovell
St 20. března 2019, Roxy Praha, cz
MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Slavkov Open 2019 - Sting
Koncert, Pop, Rock
Slavkov Open 2019 - Sting
Pá 12. července 2019, Zámecká zahrada Slavkov u Brna, cz

Sting

Hip Hop Kemp 2019
Festival
Hip Hop Kemp 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Hradec Králové, cz
Dead Can Dance
Koncert, Rock, Pop
Dead Can Dance
Po 24. června 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz

Dead Can Dance