ShitKid

deep swedish indie pop

Diskografie ShitKid

This Is It Koupit na Amazonu 2018
Yooouuu Koupit na Amazonu 2018
Oh Me I'm Never Koupit na Amazonu 2017
Favourite Thing Koupit na Amazonu 2017
Two Motorbikes Koupit na Amazonu 2017
Alright Koupit na Amazonu 2017
Tropics Koupit na Amazonu 2017
Sugar Town Koupit na Amazonu 2017
ShitKid EP Koupit na Amazonu 2016
Oh Please Be A Cocky Cool Kid Koupit na Amazonu 2016
RnR Sally Koupit na Amazonu 2016
Hlavní strana Interpreti ShitKid Diskografie

Doporučené akce

Více akcí
Within Temptation
Koncert
Within Temptation
Út 11. prosince 2018, Forum Karlín Praha, cz
Hip Hop Kemp 2019
Festival
Hip Hop Kemp 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Hradec Králové, cz
Highfield 2019
Festival
Highfield 2019
Datum bude oznámeno, Lipsko, de
Peter Hook and The Light
Koncert, Rock, Punk
Peter Hook and The Light
So 10. listopadu 2018, Fléda Brno, cz
Progres 2
Koncert, Rock
Progres 2
Čt 8. listopadu 2018, Sono Centrum Brno, cz
Slaves + support
Koncert, Punk, Rock
Slaves + support
St 24. října 2018, Roxy Praha, cz
Hollow Coves
Koncert, Folk, Indie
Hollow Coves
Út 25. září 2018, Café V Lese Praha, cz
Tom Odell
Koncert, Pop
Tom Odell
St 23. ledna 2019, Forum Karlín Praha, cz

Tom Odell

Brit Floyd - Eclipse World Tour 2018
Koncert
Brit Floyd - Eclipse World Tour 2018
St 28. listopadu 2018, AEGON aréna Bratislava, sk