Skindred

Velká Británie, alternative metal, groove metal, heavy christmas, nu metal

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Skindred (5)

21.-23. 6. Clisson, fr

Uskutečněné koncerty (8)

14.-21. 10. 2018 Mallorca, es
24.-26. 8. 2018 Reading, uk
24.-26. 8. 2018 Leeds, uk
1.-4. 8. 2018 Wacken, de
28.-30. 6. 2018 12:00 Panenský Týnec, cz
21.-24. 6. 2018 Dessel, be
30. 6. 2017 12:00 Piešťany, sk
3.-6. 7. 2010 Hradec Králové, cz

Videa Skindred (3)


Fotky Skindred (1)

Skindred

Diskografie Skindred (20)

Big Tings Koupit 2018
Volume Koupit 2015
Kill the Power Koupit 2014
Kill The Power Koupit 2014
Union Black Koupit 2012

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Blue October
Koncert, Rock, Metal
Blue October
So 9. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz
Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Hans Zimmer
Koncert, Klasická
Hans Zimmer
Ne 14. dubna 2019, O2 Arena Praha, cz

Hans Zimmer

Mumford & Sons
Koncert, Pop, Indie
Mumford & Sons
Pá 3. května 2019, Wiener Stadthalle Halle D Vídeň, at

Mumford & Sons

Elektra: The Hacker
Koncert, Elektro
Elektra: The Hacker
Pá 15. března 2019, Fléda Brno, cz
Glastonbury Festival 2019
Festival, Pop
Glastonbury Festival 2019
St 26. — Ne 30. června 2019, Pilton, uk

Janelle Monáe, Kylie Minogue, Stormzy

Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Palaye Royale
Koncert, Indie, Rock
Palaye Royale
Út 19. února 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

Palaye Royale

Limp Bizkit
Koncert, Metal, Funk
Limp Bizkit
Út 23. července 2019, Mestský Amfiteáter Sereď Sereď, sk

Limp Bizkit

Hlavní strana Interpreti Skindred