Skindred

Velká Británie, alternative metal, groove metal, heavy christmas, nu metal

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Skindred (8)

11. 5. 18:30 Londýn, uk
21.-23. 6. Clisson, fr
24.-26. 6. Záhřeb, hr
30.-31. 8. 12:00 Vroutek u Podbořan, cz

Uskutečněné koncerty (9)

14.-21. 10. 2018 Mallorca, es
24.-26. 8. 2018 Reading, uk
24.-26. 8. 2018 Leeds, uk
1.-4. 8. 2018 Wacken, de
28.-30. 6. 2018 12:00 Panenský Týnec, cz
21.-24. 6. 2018 Dessel, be
30. 6. 2017 12:00 Piešťany, sk
3.-6. 7. 2010 Hradec Králové, cz

Videa Skindred (3)


Fotky Skindred (1)

Skindred

Diskografie Skindred (23)

Big Tings Koupit 2018
Volume Koupit 2015
Kill the Power Koupit 2014
Kill The Power Koupit 2014
Union Black Koupit 2012
Shark Bites and Dog Fights Koupit 2009

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
Út 16. července 2019, Eden Aréna Praha

Rammstein

Praha pije víno 2019
Jídlo
Praha pije víno 2019
Pá 24. — So 25. května 2019, Novoměstská radnice Praha
FM4 Frequency Festival 2019
Festival, Pop, Elektro
FM4 Frequency Festival 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Sankt Pölten, at

Dimitri Vegas & Like Mike, Macklemore, Swedish House Mafia, Twenty One Pilots

Burning Man 2019
Festival
Burning Man 2019
Ne 25. — Po 2. září 2019, Black Rock City, us
Hozier
Koncert, Indie
Hozier
Út 27. srpna 2019, Forum Karlín Praha
Wireless Festival Germany 2019
Festival, Pop, Rap
Wireless Festival Germany 2019
Pá 5. — So 6. července 2019, Frankfurt nad Mohanem, de

Cardi B, James Blake, Migos, Rita Ora, Travis Scott

Ady Suleiman
Koncert, Funk
Ady Suleiman
Út 2. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha
Little Big
Koncert, Pop, Taneční hudba
Little Big
St 17. dubna 2019, Malá sportovní hala Praha

Little Big

Hlavní strana Interpreti Skindred