The 1975

Velká Británie, shiver pop, pop

+12
Hodnocení 100% (1)
Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The 1975 (15)

18. 1. 2019 18:30 Londýn, uk
19. 1. 2019 18:30 Londýn, uk
7.-9. 6. 2019 Nurburg, de
28.-29. 6. 2019 Stockholm, se
3.-6. 7. 2019 Gdyně, pl
8. 7. 2019 17:30 Vídeň, at
11.-13. 7. 2019 Madrid, es
11.-13. 7. 2019 Trenčín, sk
18.-20. 7. 2019 Lisabon, pt
7.-13. 8. 2019 Budapešť, hu
9.-11. 8. 2019 Buftea, ro
23.-25. 8. 2019 Reading, uk
23.-25. 8. 2019 Leeds, uk

Uskutečněné koncerty (9)

13.-16. 7. 2017 Southwold, uk
7.-9. 7. 2017 Glasgow, uk
6.-8. 7. 2017 Bilbao, es
1. 7. 2017 18:00 Vídeň, at
The 1975 26.6. 19:00
26. 6. 2017 18:30 Praha, cz
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk
9.-11. 6. 2017 Aarhus, dk
3.-5. 7. 2016 13:00 Hradec Králové, cz
21. 10. 2014 MeetFactory, Praha

Videa The 1975 (17)


Fotky The 1975 (3)

The 1975
The 1975
The 1975

Diskografie The 1975 (18)

A Brief Inquiry Into Online Relationships Koupit 2018
DH00278 (Live from The O2, London. 16.12.16) Koupit 2017
DH00278 (Live) Koupit 2017
I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it Koupit 2016
The 1975 Koupit 2013
The 1975 (Deluxe Edition) Koupit 2013
Sex Koupit 2012
The 1975 (Deluxe) Koupit

the1975.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Lukas Rieger
Koncert, Pop
Lukas Rieger
Po 8. dubna 2019, KC Semilasso Brno, cz
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Reading Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Reading Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Reading, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Aminé
Koncert, Hip-hop
Aminé
Čt 7. února 2019, Roxy Praha, cz
White Lies
Koncert, Rock
White Lies
Čt 7. března 2019, Roxy Praha, cz

White Lies

RY X
Koncert
RY X
Po 18. března 2019, Palác Akropolis Praha, cz

RY X

Ewa Farna
Koncert, Pop
Ewa Farna
So 7. prosince 2019, O2 universum Praha, cz

Ewa Farna

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Hlavní strana Interpreti The 1975