The 1975

Velká Británie, shiver pop, pop

+16
Hodnocení 100% (1)
Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The 1975 (17)

12.-21. 4. Indio, us
7.-9. 6. Nurburg, de
27.-30. 6. St. Gallen, ch
11.-13. 7. Trenčín, sk
20.-21. 7. Paříž, fr
26.-27. 7. Salacgrīva, lv
7.-13. 8. Budapešť, hu
23.-25. 8. Reading, uk
23.-25. 8. Leeds, uk

The 1975

The 1975 je anglická indie rocková kapela z Manchesteru. Jejími členy jsou Matty Healy, Adam Hann (kytara), George Daniel a Ross MacDonald (baskytara). Na turné je doprovází ještě John Waugh (saxofon). 
cs.wikipedia.org/wiki/The_1975

Uskutečněné koncerty (11)

19. 1. 18:30 Londýn, uk
18. 1. 18:30 Londýn, uk
13.-16. 7. 2017 Southwold, uk
7.-9. 7. 2017 Glasgow, uk
6.-8. 7. 2017 Bilbao, es
1. 7. 2017 18:00 Vídeň, at
The 1975 26.6. 19:00
26. 6. 2017 18:30 Praha, cz
10.-11. 6. 2017 Manchester, uk
9.-11. 6. 2017 Aarhus, dk
3.-5. 7. 2016 13:00 Hradec Králové, cz
21. 10. 2014 MeetFactory, Praha

Videa The 1975 (17)


Fotky The 1975 (3)

The 1975
The 1975
The 1975

Diskografie The 1975 (18)

A Brief Inquiry Into Online Relationships Koupit 2018
DH00278 (Live from The O2, London. 16.12.16) Koupit 2017
DH00278 (Live) Koupit 2017
I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it Koupit 2016
The 1975 Koupit 2013
The 1975 (Deluxe Edition) Koupit 2013
Sex Koupit 2012
The 1975 (Deluxe) Koupit

the1975.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Creamfields 2019
Festival, Elektro, House
Creamfields 2019
Čt 22. — Ne 25. srpna 2019, Daresbury, uk

Adam Beyer, deadmau5, Swedish House Mafia, The Chemical Brothers

Lollapalooza Paris 2019
Festival, Rock, Elektro
Lollapalooza Paris 2019
So 20. — Ne 21. července 2019, Paříž, fr

Martin Garrix, The Strokes, Twenty One Pilots

Ariana Grande
Koncert, Pop
Ariana Grande
Ne 8. září 2019, O2 Arena Praha, cz

Ariana Grande

Michael Bublé
Koncert, Pop
Michael Bublé
Út 17. září 2019, O2 Arena Praha, cz

Michael Bublé

Glastonbury Festival 2019
Festival, Pop
Glastonbury Festival 2019
St 26. — Ne 30. června 2019, Pilton, uk

Janelle Monáe, Kylie Minogue, Stormzy

Sting
Koncert, Pop, Rock
Sting
Ne 30. června 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Sting

EXIT Festival 2019
Festival, Rock, Pop
EXIT Festival 2019
Čt 4. — Po 8. července 2019, Novi Sad, rs

Dimitri Vegas & Like Mike, The Cure

Walking On Cars
Koncert, Rock
Walking On Cars
Pá 26. dubna 2019, Rock Café Praha, cz

Walking On Cars

Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň, cz

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Hlavní strana Interpreti The 1975