The Prodigy

Velká Británie, electro, rock

+27

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The Prodigy (5)

8.-13. 4. Mayrhofen, at

Uskutečněné koncerty (26)

5. 12. 2018 20:00 Düsseldorf, de
4. 12. 2018 20:00 Frankfurt nad Mohanem, de
28. 11. 2018 20:00 Mnichov, de
27. 11. 2018 20:00 Berlín, de
15. 11. 2018 18:30 Londýn, uk
14. 11. 2018 18:30 Londýn, uk
29.-2. 9. 2018 Treviso, it
17.-19. 8. 2018 Helsinki, fi
16.-18. 8. 2018 Pärnu, ee
11.-12. 8. 2018 Hildesheim, de
2.-5. 8. 2018 Cluj-Napoca, ro
20.-22. 7. 2018 Salacgrīva, lv
7.-10. 7. 2018 Argelès-sur-Mer, fr
6.-8. 7. 2018 Eersel, nl
6.-8. 7. 2018 Liempde, nl
4.-6. 7. 2018 Hradec Králové, cz
22.-24. 6. 2018 Neuhausen ob Eck, de
22.-24. 6. 2018 Scheeßel, de
11.-12. 5. 2018 Mallorca, es
27.-28. 10. 2017 Barakaldo, es
7.-9. 7. 2017 Barcelona, es
16.-18. 6. 2017 Reykjavík, is
26.-27. 5. 2017 Umag, hr
7.-9. 7. 2016 Trenčín, sk
3.-6. 7. 2012 Hradec Králové, cz
3.-6. 7. 2010 Hradec Králové, cz

Videa The Prodigy (6)


Fotky The Prodigy (2)

The Prodigy
The Prodigy

Diskografie The Prodigy (28)

The Day Is My Enemy (Expanded Edition) Koupit 2015
The Day Is My Enemy Koupit 2015
World's On Fire (Live) Koupit 2011
Invaders Must Die (Special Edition) Koupit 2009
Invaders Must Die (Remixes and Bonus Tracks) Koupit 2009
Invaders Must Die Koupit 2009
More Music for the Jilted Generation Koupit 2008
Their Law The Singles 1990 - 2005 Koupit 2005
Always Outnumbered, Never Outgunned Koupit 2004
The Fat Of The Land Koupit 1997
The Fat Of The Land (Expanded Edition) Koupit 1997
Music For The Jilted Generation Koupit 1994
Experience Koupit 1992
Experience: Expanded (Remastered) Koupit 1992

www.theprodigy.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Seasick Steve
Koncert, Blues, Rock
Seasick Steve
Po 25. března 2019, Lucerna Music Bar Praha

Seasick Steve

Kamasi Washington
Koncert, Jazz
Kamasi Washington
Ne 7. července 2019, Palác Akropolis Praha
Download Festival 2019
Festival, Rock, Metal
Download Festival 2019
Pá 14. — Ne 16. června 2019, Derby, uk

Def Leppard, Slash, Slipknot, The Smashing Pumpkins, Tool

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice
Hurricane Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Hurricane Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Scheeßel, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Lollapalooza 2019
Festival
Lollapalooza 2019
Čt 1. — Ne 4. srpna 2019, Chicago, us
Hooverphonic
Koncert, Pop, Rock
Hooverphonic
Po 1. dubna 2019, Lucerna Music Bar Praha

Hooverphonic

Rammstein
Koncert, Metal
Rammstein
St 17. července 2019, Eden Aréna Praha
Hlavní strana Interpreti The Prodigy