The Prodigy

Velká Británie, electro, rock

+14

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The Prodigy (5)

28. 11. 20:00 Mnichov, de
4. 12. 20:00 Frankfurt nad Mohanem, de
8.-13. 4. 2019 Mayrhofen, at

Uskutečněné koncerty (22)

15. 11. 18:30 Londýn, uk
14. 11. 18:30 Londýn, uk
29.-2. 9. Treviso, it
17.-19. 8. Helsinki, fi
16.-18. 8. Pärnu, ee
11.-12. 8. Hildesheim, de
2.-5. 8. Cluj-Napoca, ro
20.-22. 7. Salacgrīva, lv
7.-10. 7. Argelès-sur-Mer, fr
4.-6. 7. Hradec Králové, cz
22.-24. 6. Neuhausen ob Eck, de
22.-24. 6. Scheeßel, de
11.-12. 5. Mallorca, es
27.-28. 10. 2017 Barakaldo, es
7.-9. 7. 2017 Barcelona, es
16.-18. 6. 2017 Reykjavík, is
26.-27. 5. 2017 Umag, hr
7.-9. 7. 2016 Trenčín, sk
3.-6. 7. 2012 Hradec Králové, cz
3.-6. 7. 2010 Hradec Králové, cz

Videa The Prodigy (6)


Fotky The Prodigy (2)

The Prodigy
The Prodigy

Diskografie The Prodigy (18)

The Day Is My Enemy (Expanded Edition) Koupit 2015
The Day Is My Enemy Koupit 2015
World's On Fire (Live) Koupit 2011
Invaders Must Die (Special Edition) Koupit 2009
Invaders Must Die (Remixes and Bonus Tracks) Koupit 2009
Invaders Must Die Koupit 2009
More Music for the Jilted Generation Koupit 2008
Their Law The Singles 1990 - 2005 Koupit 2005
Always Outnumbered, Never Outgunned Koupit 2004
The Fat Of The Land Koupit 1997
The Fat Of The Land (Expanded Edition) Koupit 1997
Music For The Jilted Generation Koupit 1994
Experience Koupit 1992
Experience: Expanded (Remastered) Koupit 1992

www.theprodigy.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Sziget Festival 2019
Festival, Folk, Pop
Sziget Festival 2019
St 7. — Út 13. srpna 2019, Budapešť, hu

Ed Sheeran

Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Bars and Melody
Koncert, Pop, Rap
Bars and Melody
St 1. května 2019, Roxy Praha, cz

Bars and Melody

Algiers
Koncert, Punk, Rock
Algiers
So 16. února 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Algiers

Michael Bublé
Koncert, Pop
Michael Bublé
Út 17. září 2019, O2 Arena Praha, cz

Michael Bublé

Muse
Koncert, Pop, Rock
Muse
Ne 26. května 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Muse

Grape Festival 2019
Festival, Multižánrové
Grape Festival 2019
Pá 9. — So 10. srpna 2019, Piešťany, sk
Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl
Víno z blízka na 2018
Jídlo
Víno z blízka na 2018
So 1. prosince 2018, Hrad Špilberk Brno, cz
Hlavní strana Interpreti The Prodigy