The Prodigy

Velká Británie, electro, rock

+22

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The Prodigy (2)

8.-13. 4. Mayrhofen, at

Uskutečněné koncerty (26)

5. 12. 2018 20:00 Düsseldorf, de
4. 12. 2018 20:00 Frankfurt nad Mohanem, de
28. 11. 2018 20:00 Mnichov, de
27. 11. 2018 20:00 Berlín, de
15. 11. 2018 18:30 Londýn, uk
14. 11. 2018 18:30 Londýn, uk
29.-2. 9. 2018 Treviso, it
17.-19. 8. 2018 Helsinki, fi
16.-18. 8. 2018 Pärnu, ee
11.-12. 8. 2018 Hildesheim, de
2.-5. 8. 2018 Cluj-Napoca, ro
20.-22. 7. 2018 Salacgrīva, lv
7.-10. 7. 2018 Argelès-sur-Mer, fr
6.-8. 7. 2018 Eersel, nl
6.-8. 7. 2018 Liempde, nl
4.-6. 7. 2018 Hradec Králové, cz
22.-24. 6. 2018 Neuhausen ob Eck, de
22.-24. 6. 2018 Scheeßel, de
11.-12. 5. 2018 Mallorca, es
27.-28. 10. 2017 Barakaldo, es
7.-9. 7. 2017 Barcelona, es
16.-18. 6. 2017 Reykjavík, is
26.-27. 5. 2017 Umag, hr
7.-9. 7. 2016 Trenčín, sk
3.-6. 7. 2012 Hradec Králové, cz
3.-6. 7. 2010 Hradec Králové, cz

Videa The Prodigy (6)


Fotky The Prodigy (2)

The Prodigy
The Prodigy

Diskografie The Prodigy (18)

The Day Is My Enemy (Expanded Edition) Koupit 2015
The Day Is My Enemy Koupit 2015
World's On Fire (Live) Koupit 2011
Invaders Must Die (Special Edition) Koupit 2009
Invaders Must Die (Remixes and Bonus Tracks) Koupit 2009
Invaders Must Die Koupit 2009
More Music for the Jilted Generation Koupit 2008
Their Law The Singles 1990 - 2005 Koupit 2005
Always Outnumbered, Never Outgunned Koupit 2004
The Fat Of The Land Koupit 1997
The Fat Of The Land (Expanded Edition) Koupit 1997
Music For The Jilted Generation Koupit 1994
Experience Koupit 1992
Experience: Expanded (Remastered) Koupit 1992

www.theprodigy.com

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Grape Festival 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Grape Festival 2019
Pá 9. — So 10. srpna 2019, Piešťany, sk

CHVRCHES, Rudimental, The Kooks

The Offspring
Koncert, Pop
The Offspring
Út 20. srpna 2019, Amfiteátr Loket nad Ohří Loket nad Ohří, cz

The Offspring

Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Mácháč 2019
Festival, House
Mácháč 2019
Pá 23. — So 24. srpna 2019, Doksy, cz

Timmy Trumpet

LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Rock Fest 2019
Festival, Metal, Rock
Rock Fest 2019
Pá 7. — Ne 9. června 2019, Hyvinkää, fi

Def Leppard, Kiss, Slipknot

Mike Shinoda
Koncert
Mike Shinoda
Út 19. března 2019, Forum Karlín Praha, cz
Hlavní strana Interpreti The Prodigy