Trendy Leoš Mareš Beats For Love 2024 Plzeňský Majáles 2024 Brněnský Majáles 2024 Majáles Vimperk 2024 Stein27 Ostravský Majáles 2024 Big Up Festival 2024 Jiří Korn Ben Cristovao Bruce Springsteen and The E Street Band

Den Harrow

Itálie , italian disco

25 sledujících

Nadcházející koncerty Den Harrow

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta Den Harrow sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak Vám napíšeme. Také se můžete podívat na podobné interprety.

Den Harrow

Den Harrow je zpěvák žánru italo disco a model. Jméno Den Harrow vytvořili producenti Roberto Turatti a Miki Chieregato, kteří jej založili na italském slovu denaro (peníze). Den Harrow se stal populární v osmdesátých letech v žánru italo disco. Během tohoto období zaznamenal několik hitů, jedna z jeho nejznámějších písní je "Don't Break My Heart" z roku 1987. Po letech slávy a popularity se odhalio, že Zandri ve skutečnosti nezpíval žádnou z písní připisovaných projektu Den Harrow, byl v podstatě postava, která se synchronizovala s vokály zaznamenanými řadou dalších zpěváků. Americký zpěvák Tom Hooker, známý také jako Thomas Barbey, který bydlel v Itálii během éry italo disco, zpíval většinu písní pro projekt Den Harrow. Dalšími hity tohoto projektu jsou "Bad Boy", "Catch the Fox" a "Future Brain". 
Více informací

Diskografie a alba

LONELY RIDE TO HILL (Deluxe) Koupit
2022 Spotify
Ultra Cardio Dance for Seniors Fitness Session Koupit
2019 Spotify
Ibiza Cardio Dance 80S Hits Fitness Session Koupit
2018 Spotify
Hlavní strana Interpreti Den Harrow

Doporučené akce

Další akce