Kontra K

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Kontra K (3)

7.-9. 6. Nurburg, de
10. 8. 19:30 Vídeň, at
11. 8. 19:30 Vídeň, at

Uskutečněné koncerty (4)

17.-19. 8. 2018 Lipsko, de
6. 12. 2017 19:00 Linec, at
5. 12. 2017 19:00 Vídeň, at
6.-8. 7. 2017 Frauenfeld, ch

Diskografie Kontra K (9)

Erde & Knochen Koupit 2018
Tek Tek Koupit 2018
Soldaten 2.0 Koupit 2017
Ikarus Koupit 2016
An deiner Seite Koupit 2016
Wie könnt ich Koupit 2016
Wölfe Ansager Koupit 2014
Wölfe Koupit 2014
Was die Zeit bringt (Premium Edition) Koupit 2012

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Uriah Heep, Within Temptation

Oh My! Music Festival 2019
Festival, Pop, Rap
Oh My! Music Festival 2019
So 29. — Ne 30. června 2019, Amsterdam, nl
Ziggy Marley
Koncert
Ziggy Marley
St 31. července 2019, Divadlo Archa Praha

Ziggy Marley

OZORA Festival 2019
Festival, World, Techno
OZORA Festival 2019
Po 29. — Ne 4. srpna 2019, Ozora, hu
José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha
VOLT Festival 2019
Festival, Metal, Rock
VOLT Festival 2019
St 26. — So 29. června 2019, Sopron, hu

Cypress Hill, Papa Roach, Robin Schulz, Slash, Slipknot, The Black Eyed Peas

Roo Panes
Koncert, Folk, Pop
Roo Panes
Pá 22. listopadu 2019, Ateliér Babylon Bratislava, sk

Roo Panes

Archive
Koncert, Rock
Archive
Po 28. října 2019, Palác Akropolis Praha
Airbourne
Koncert, Rock
Airbourne
St 2. října 2019, Roxy Praha

Airbourne

Hlavní strana Interpreti Kontra K