Shakin' Stevens

Wales, rock, soul

+1

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Shakin' Stevens (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Uskutečněné koncerty (9)

23. 2. 20:00 Praha, cz
18. 2. 20:00 Mnichov, de
14. 2. 20:00 Berlín, de
11. 2. 20:00 Hannover, de
10. 2. 20:00 Offenbach am Main, de

Videa Shakin' Stevens (4)


Fotky Shakin' Stevens (2)

Shakin' Stevens
Shakin' Stevens

Diskografie Shakin' Stevens (20)

Frohe Weihnacht überall Koupit 2012
Country Blues Koupit 2011
Rockin' With Country Koupit 2011
Rockin' The Blues Koupit 2011
Rocking Rhythm Koupit 2011
Red Hot and Rockin' Koupit 2011
Rock and Country Blues Koupit 2011
The Epic Masters Box Set Koupit 2009
Hit Collection Edition Koupit 2008
Merry Christmas Everyone (Remastered) Koupit 2005
Shakin' Stevens - The Collection Koupit 2005
Hits And More Koupit 2003
The Very Best Of Koupit 1999
The Hits Of Shakin' Stevens Vol II Koupit 1997
Merry Christmas Everyone Koupit 1991
The Hits Of Shakin' Stevens Koupit 1990
Simply The Best Koupit 1990
Greatest Hits Koupit 1984

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Moonlight 2019
Koncert, House, Elektro
Moonlight 2019
Pá 17. května 2019, Zimný Štadión Prievidza Prievidza, sk

Claptone

The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Koncert, Rock, Metal
The Neal Morse Band & Mike Portnoy
Ne 7. dubna 2019, Sono Centrum Brno
Oh My! Music Festival 2019
Festival, Pop, Rap
Oh My! Music Festival 2019
So 29. — Ne 30. června 2019, Amsterdam, nl
Lewis Capaldi
Koncert, Indie, Pop
Lewis Capaldi
Čt 7. listopadu 2019, Palác Akropolis Praha

Lewis Capaldi

Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha
Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště
Hlavní strana Interpreti Shakin' Stevens