The Midnight

USA, retro electro, pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The Midnight (5)

27.-30. 6. Rothbury, us
12.-14. 7. Louisville, us
30. 10. 20:00 Vídeň, at
12. 11. 19:00 Londýn, uk

Videa The Midnight (1)


Fotky The Midnight (3)

The Midnight
The Midnight
The Midnight

Diskografie The Midnight (22)

Best of Progressive House 2018, Vol. 01 Koupit 2018
Kids Koupit 2018
Silk Music Pres. Talamanca 01 Koupit 2018
Kids (The Instrumentals) Koupit 2018
Deep House Essentials 01 Koupit 2018
Deep House Winter Essentials 2018 Koupit 2018
Nocturnal Koupit 2017
The Midnight Remixed Koupit 2017
Crystalline Koupit 2017
Sunset (incl. Michael Cassette Remix) Koupit 2017
Kyra (The Midnight Remix) Koupit 2017
Synthetic (Mango, We Are All Astronauts, Lost Empire Remixes) Koupit 2017
Nocturnal: The Instrumentals Koupit 2017
Endless Summer (The Instrumentals) Koupit 2016
Endless Summer Koupit 2016
Days Of Thunder (Incl. PROFF Pres. Soultorque Remix) Koupit 2016
Vampires Koupit 2016
Sunset Koupit 2016
WeMoveForward Koupit 2016
Lost & Found (The Midnight Remix) Koupit 2015
Days of Thunder (The Instrumentals) Koupit 2014
Days of Thunder Koupit 2014

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Yungblud
Koncert, Pop, Rap
Yungblud
Po 4. listopadu 2019, Roxy Praha
Hurricane Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Hurricane Festival 2019
Pá 21. — Ne 23. června 2019, Scheeßel, de

Die Toten Hosen, Foo Fighters, Mumford & Sons, The Cure

Julia Holter
Koncert, Rock, Pop
Julia Holter
St 19. června 2019, Experimentální prostor NoD Praha
Those Goddamn Hippies
Koncert, Pop
Those Goddamn Hippies
Út 14. května 2019, Café V Lese Praha
Bexey
Koncert
Bexey
Po 8. dubna 2019, Café V Lese Praha
Castle Party Festival 2019
Festival
Castle Party Festival 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Bolków, pl
Metalfest Open Air 2019
Festival, Rock, Metal
Metalfest Open Air 2019
Pá 31. — Ne 2. června 2019, Plzeň

Amon Amarth, Arch Enemy, Hammerfall, Powerwolf

Hlavní strana Interpreti The Midnight