The Upbeats

drum and bass, jump up, jungle, liquid funk

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The Upbeats (1)

1.-3. 8. 2019 Milovice, cz

Uskutečněné koncerty (5)

8.-12. 8. Villaricos, es
2.-4. 8. Milovice, cz
4.-7. 7. 17:00 Ostrava, cz

Diskografie The Upbeats (17)

The Pack EP Koupit 2018
De-Evolution Koupit 2017
Punks EP Koupit 2017
Grasshopper Koupit 2017
De-Evolution Part III Koupit 2017
De-Evolution Part II Koupit 2016
De-Evolution Part I Koupit 2016
Dead Limit Koupit 2015
SSXUB (Shapeshifter vs The Upbeats) Koupit 2014
SSXUB Koupit 2014
Bloodstream Koupit 2014
Rituals Koupit 2014
Primitive Technique Koupit 2013
Nobody's out There Koupit 2009
The Upbeats Koupit 2004

Další akce

Více akcí
Shakin' Stevens
Koncert, Rock
Shakin' Stevens
So 23. února 2019, Forum Karlín Praha, cz

Shakin' Stevens

Fluff Fest 2019
Festival, Hardcore, Punk
Fluff Fest 2019
Čt 25. — Ne 28. července 2019, Rokycany, cz
Žižkovská Noc 2019
Festival, Pop, Elektro
Žižkovská Noc 2019
Čt 21. — So 23. března 2019, Praha, cz

Emma Smetana, Sto zvířat, Ventolin

EXIT Festival 2019
Festival, Rock, Pop
EXIT Festival 2019
Čt 4. — Po 8. července 2019, Novi Sad, rs

Dimitri Vegas & Like Mike, The Cure

Vypsaná Fixa 25 Let
Koncert, Rock
Vypsaná Fixa 25 Let
St 18. prosince 2019, Forum Karlín Praha, cz

Vypsaná fiXa

Dido
Koncert, Pop, Folk
Dido
Ne 5. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

Dido

Download Festival 2019
Festival, Rock, Metal
Download Festival 2019
Pá 14. — Ne 16. června 2019, Derby, uk

Def Leppard, Slash, Slipknot, The Smashing Pumpkins, Tool

Masters of Rock 2019
Festival, Metal, Rock
Masters of Rock 2019
Čt 11. — Ne 14. července 2019, Vizovice, cz

Dream Theater, Gamma Ray, Steel Panther, Within Temptation

Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl
Hlavní strana Interpreti The Upbeats