The Upbeats

drum and bass, jump up, jungle, liquid funk

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty The Upbeats (1)

1.-3. 8. Milovice, cz

Uskutečněné koncerty (5)

24. 11. 2018 Praha, cz
8.-12. 8. 2018 Villaricos, es
2.-4. 8. 2018 Milovice, cz
4.-7. 7. 2018 17:00 Ostrava, cz

Diskografie The Upbeats (17)

The Pack EP Koupit 2018
De-Evolution Koupit 2017
Punks EP Koupit 2017
Grasshopper Koupit 2017
De-Evolution Part III Koupit 2017
De-Evolution Part II Koupit 2016
De-Evolution Part I Koupit 2016
Dead Limit Koupit 2015
SSXUB (Shapeshifter vs The Upbeats) Koupit 2014
SSXUB Koupit 2014
Bloodstream Koupit 2014
Rituals Koupit 2014
Primitive Technique Koupit 2013
Nobody's out There Koupit 2009
The Upbeats Koupit 2004

Další akce

Více akcí
Calvin Love
Koncert
Calvin Love
St 27. února 2019, Café V Lese Praha, cz
Mysteryland 2019
Festival
Mysteryland 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Amsterdam, nl
Rock Werchter 2019
Festival, Rock, Pop
Rock Werchter 2019
Čt 27. — Ne 30. června 2019, Werchter, be

Florence + The Machine, Mumford & Sons, P!nk, The Cure

José Carreras
Koncert, Klasická
José Carreras
Pá 5. dubna 2019, O2 Arena Praha, cz
Rock en Seine 2019
Festival, Rock, Pop
Rock en Seine 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Paříž, fr

Major Lazer, The Cure

Def Leppard + Whitesnake
Koncert, Rock, Metal
Def Leppard + Whitesnake
Po 17. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Def Leppard, Whitesnake

Alvaro Soler
Koncert, Pop, Rock
Alvaro Soler
Út 7. května 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Alvaro Soler

Elderbrook
Koncert
Elderbrook
Út 9. dubna 2019, Chapeau Rouge Praha, cz

Elderbrook

Hlavní strana Interpreti The Upbeats