The Upbeats

drum and bass, jump up, jungle, liquid funk

Budoucí koncerty The Upbeats (1)


Uskutečněné koncerty (4)

8.-12. 8. Villaricos, es
2.-4. 8. Milovice, cz
4.-7. 7. 17:00 Ostrava, cz

Diskografie The Upbeats (17)

The Pack EP Koupit na Amazonu 2018
De-Evolution Koupit na Amazonu 2017
Punks EP Koupit na Amazonu 2017
Grasshopper Koupit na Amazonu 2017
De-Evolution Part III Koupit na Amazonu 2017
De-Evolution Part II Koupit na Amazonu 2016
De-Evolution Part I Koupit na Amazonu 2016
Dead Limit Koupit na Amazonu 2015
SSXUB (Shapeshifter vs The Upbeats) Koupit na Amazonu 2014
SSXUB Koupit na Amazonu 2014
Bloodstream Koupit na Amazonu 2014
Rituals Koupit na Amazonu 2014
Primitive Technique Koupit na Amazonu 2013
Nobody's out There Koupit na Amazonu 2009
The Upbeats Koupit na Amazonu 2004

Další akce

Více akcí
Let It Roll 2019
Festival
Let It Roll 2019
Čt 1. — So 3. srpna 2019, Milovice, cz
Three Days Grace
Koncert, Metal, Rock
Three Days Grace
Pá 19. října 2018, Malá sportovní hala Praha, cz
You Me At Six
Koncert, Pop, Punk
You Me At Six
So 26. ledna 2019, Futurum Music Bar Praha, cz

You Me At Six

The Breeders
Koncert, Rock, Pop
The Breeders
St 14. listopadu 2018, Lucerna Music Bar Praha, cz
Týden ukrajinského filmu 2018
Film
Týden ukrajinského filmu 2018
St 14. — Út 20. listopadu 2018, Kino Atlas Praha, cz
Hollywood Undead
Koncert, Rap
Hollywood Undead
Čt 18. dubna 2019, Tipsport Arena Praha, cz

Hollywood Undead

All That Remains
Koncert, Metal, Rock
All That Remains
Čt 13. prosince 2018, Meetfactory Praha, cz
Maarja Nuut + Ruum
Koncert, Folk, Pop
Maarja Nuut + Ruum
Ne 9. prosince 2018, Palác Akropolis Praha, cz
Hlavní strana Interpreti The Upbeats