The Upbeats

The Upbeats

drum and bass jump up jungle liquid funk neurofunk

Budoucí koncerty (0)

Aktuálně nevíme o žádném koncertu. Ale můžete interpreta sledovat a jakmile se nějaký koncert objeví, tak vám dáme vědět.

Diskografie

The Pack EP (2018)
Koupit na Amazonu
De-Evolution (2017)
Koupit na Amazonu
Punks EP (2017)
Koupit na Amazonu
Grasshopper (2017)
Koupit na Amazonu
De-Evolution Part III (2017)
Koupit na Amazonu
De-Evolution Part II (2016)
Koupit na Amazonu
De-Evolution Part I (2016)
Koupit na Amazonu
Dead Limit (2015)
Koupit na Amazonu
SSXUB (Shapeshifter vs The Upbeats) (2014)
Koupit na Amazonu
SSXUB (2014)
Koupit na Amazonu
Bloodstream (2014)
Koupit na Amazonu
Rituals (2014)
Koupit na Amazonu
Primitive Technique (2013)
Koupit na Amazonu
Nobody's out There (2009)
Koupit na Amazonu
Nobody's out There (2018)
Koupit na Amazonu
The Upbeats (2018)
Koupit na Amazonu
The Upbeats (2018)
Koupit na Amazonu
Čt 23. srpen 12:00
Festivalpark, Hradec Králové
Koupit vstupenky
Čt 4. říjen 19:00
Devátý ročník audiovizuálního Lunchmeat festivalu bude ve Veletržním paláci prob...
Koupit vstupenky

více akcí