Firewind

Řecko, metal, power metal

+2

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Firewind (1)

11.-14. 7. Vizovice, cz

Uskutečněné koncerty (4)

1.-4. 8. 2018 Wacken, de
16. 1. 2018 19:00 Bratislava, sk
14. 1. 2018 19:00 Košice, sk
2.-4. 6. 2017 12:00 Plzeň, cz

Videa Firewind (3)


Fotky Firewind (1)

Firewind

Diskografie Firewind (20)

Immortals Koupit 2017
Back on the Throne Koupit 2017
Ode to Leonidas Koupit 2016
Hands of Time Koupit 2016
Apotheosis - Live 2012 Koupit 2013
Days Of Defiance Koupit 2012
Few Against Many Koupit 2012
Burning Earth (2012) Koupit 2012
Live Premonition Koupit 2010
Forged By Fire Koupit 2010
The Premonition Koupit 2008
Allegiance Koupit 2007
Burning Earth Koupit 2003
Between Heaven and Hell Koupit 2002

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Beseda u Bigbítu 2019
Festival, Multižánrové, Elektro
Beseda u Bigbítu 2019
Pá 2. — So 3. srpna 2019, Tasov
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
The Beach Boys
Koncert, Rock
The Beach Boys
Ne 16. června 2019, Velký sál Lucerna Praha
Moonlight 2019
Koncert, House, Elektro
Moonlight 2019
Pá 17. května 2019, Zimný Štadión Prievidza Prievidza, sk

Claptone

Jessie J
Koncert, Pop
Jessie J
Út 23. dubna 2019, Forum Karlín Praha

Jessie J

Sum 41
Koncert, Rock, Pop
Sum 41
Út 18. června 2019, Areál Pivovaru Staropramen Praha

Sum 41

Ziggy Marley
Koncert
Ziggy Marley
St 31. července 2019, Divadlo Archa Praha

Ziggy Marley

Ed Sheeran
Koncert, Folk, Pop
Ed Sheeran
Po 8. července 2019, Letiště Letňany Praha

Ed Sheeran

Hlavní strana Interpreti Firewind