Parcels

Austrálie, electro, pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Parcels (7)

12.-21. 4. Indio, us
14.-16. 6. Mannheim, de
21.-23. 6. Paříž, fr
18.-21. 7. Southwold, uk
7.-13. 8. Budapešť, hu
14.-17. 8. Paredes de Coura, pt

Uskutečněné koncerty (20)

9. 12. 2018 20:00 Vídeň, at
7. 12. 2018 19:00 Praha, cz
8. 11. 2018 19:00 Londýn, uk
24.-25. 8. 2018 Le Touquet, fr
24.-26. 8. 2018 Paříž, fr
23.-26. 8. 2018 Charleville-Mézières, fr
19.-21. 7. 2018 Lisabon, pt
13.-15. 7. 2018 15:00 Gräfenhainichen, de
11.-15. 7. 2018 Dour, be
28.-1. 7. 2018 Marmande, fr
22.-24. 6. 2018 Neuhausen ob Eck, de
22.-24. 6. 2018 Scheeßel, de
12.-16. 6. 2018 Bergen, no
25.-27. 5. 2018 Londýn, uk
25. 11. 2017 20:00 Vídeň, at
10.-12. 8. 2017 Rees, de
28.-30. 7. 2017 Cabourg, fr
10.-11. 6. 2017 Paříž, fr
16.-21. 5. 2017 Reims, fr
22. 2. 2017 19:00 Praha, cz

Videa Parcels (2)


Fotky Parcels (2)

Parcels
Parcels

Diskografie Parcels (12)

Parcels Koupit 2018
Live from Spotify London Koupit 2017
Overnight Koupit 2017
Hideout (Disco Despair Remix) Koupit 2017
Hideout Koupit 2017
Older Koupit 2016
Gamesofluck Koupit 2016
Myenemy Koupit 2016
Kitsuné: Anotherclock Koupit 2016
Herefore (Roisto Remix) Koupit 2016
Kitsuné: Herefore (Remixes) - EP Koupit 2016

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Let It Roll Winter 2019
Festival, Funk, House
Let It Roll Winter 2019
Pá 22. — So 23. února 2019, Praha, cz

Camo & Krooked, Sub Focus

Slavkov Open 2019 - Sting
Koncert, Pop, Rock
Slavkov Open 2019 - Sting
Pá 12. července 2019, Zámecká zahrada Slavkov u Brna, cz

Sting

Faces On TV
Koncert, Pop
Faces On TV
Čt 18. dubna 2019, Café V Lese Praha, cz

Faces on TV

HVOB
Koncert, House
HVOB
Čt 25. dubna 2019, Roxy Praha, cz
Letní filmová škola 2019
Film
Letní filmová škola 2019
Pá 26. — Ne 4. srpna 2019, Letní filmová škola Uherské Hradiště Uherské Hradiště, cz
Mad Cool Festival 2019
Festival, Pop, Rock
Mad Cool Festival 2019
Čt 11. — So 13. července 2019, Madrid, es

Bon Iver, The 1975, The Cure, The National, The Smashing Pumpkins, Vampire Weekend

Academia Film Olomouc / AFO 2019
Film
Academia Film Olomouc / AFO 2019
Út 23. — Ne 28. dubna 2019, různá místa Olomouc Olomouc, cz
Hlavní strana Interpreti Parcels