Sting

Velká Británie, pop, rock

+28

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Sting (8)

23. 6. 19:00 Forchheim, de
25. 6. 20:00 Mönchengladbach, de
6. 7. 20:00 Halle (Saale), de
10. 7. 19:00 Mnichov, de

Uskutečněné koncerty (11)

19. 11. 2018 18:00 Gdaňsk, pl
17. 11. 2018 18:00 Lodž, pl
16. 11. 2018 20:00 Praha, cz
23.-20. 8. 2018 Marbella, es
26. 6. 2018 20:00 Bratislava, sk
12. 10. 2017 18:30 Krakov, pl
14. 9. 2017 20:00 Vídeň, at
13.-16. 7. 2017 Aix-les-Bains, fr
24.-25. 6. 2017 Lille, fr
23.-24. 6. 2017 Praha, cz

Videa Sting (5)


Fotky Sting (1)

Sting

Diskografie Sting (20)

57TH & 9TH Koupit 2016
57TH & 9TH (Deluxe) Koupit 2016
The Last Ship (Deluxe) Koupit 2013
The Last Ship (Standard) Koupit 2013
Symphonicities Koupit 2010
Live In Berlin Koupit 2010
If On A Winter's Night (Japanese Version) Koupit 2009
If On A Winter's Night Koupit 2009
Prokofiev: Peter and the Wolf Koupit 2009
Sting Live - Music From The Labyrinth And More Koupit 2007

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Jazz nad Odra 2019
Festival, Jazz
Jazz nad Odra 2019
Pá 26. — Út 30. dubna 2019, Vratislav, pl
Vypsaná Fixa 25 Let
Koncert, Rock
Vypsaná Fixa 25 Let
St 18. prosince 2019, Forum Karlín Praha, cz

Vypsaná fiXa

Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
Čt 28. března 2019, Café V Lese Praha, cz
Poets of the Fall
Koncert, Rock, Metal
Poets of the Fall
Út 23. dubna 2019, Roxy Praha, cz

Poets of the Fall

MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno, cz

Michal Hrůza, Mig 21

Michal Prokop & Framus Five
Koncert, Rock
Michal Prokop & Framus Five
Út 14. května 2019, Sono Centrum Brno, cz
Rock for Churchill 2019
Festival, Multižánrové, Pop
Rock for Churchill 2019
Pá 30. — So 31. srpna 2019, Vroutek u Podbořan, cz
Hlavní strana Interpreti Sting