Sting

Velká Británie, pop, rock

+11

Budoucí koncerty Sting (3)

17. 11. 18:00 Lodž, pl
19. 11. 18:00 Gdaňsk, pl

Uskutečněné koncerty (8)

23.-20. 8. Marbella, es
26. 6. 20:00 Bratislava, sk
12. 10. 2017 18:30 Krakov, pl
14. 9. 2017 20:00 Vídeň, at
13.-16. 7. 2017 Aix-les-Bains, fr
24.-25. 6. 2017 Lille, fr
23.-24. 6. 2017 Praha, cz

Videa Sting (5)


Fotky Sting (1)

Sting

Diskografie Sting (20)

57TH & 9TH Koupit 2016
57TH & 9TH (Deluxe) Koupit 2016
The Last Ship (Deluxe) Koupit 2013
The Last Ship (Standard) Koupit 2013
Symphonicities Koupit 2010
Live In Berlin Koupit 2010
If On A Winter's Night (Japanese Version) Koupit 2009
If On A Winter's Night Koupit 2009
Prokofiev: Peter and the Wolf Koupit 2009
Sting Live - Music From The Labyrinth And More Koupit 2007

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Colours of Ostrava 2019
Festival, Elektro, Multižánrové
Colours of Ostrava 2019
St 17. — So 20. července 2019, Ostrava, cz

Florence + The Machine, The Cure

Festival otrlého diváka 2019
Film
Festival otrlého diváka 2019
Út 5. — Ne 10. března 2019, Kino Aero Praha, cz
Jan Blomqvist & Band
Koncert, Elektro
Jan Blomqvist & Band
Čt 20. prosince 2018, Roxy Praha, cz
All That Remains
Koncert, Metal, Rock
All That Remains
Čt 13. prosince 2018, Rock Café Praha, cz
Hip Hop Kemp 2019
Festival
Hip Hop Kemp 2019
Čt 15. — So 17. srpna 2019, Hradec Králové, cz
Truck Festival 2019
Festival
Truck Festival 2019
Pá 26. — Ne 28. července 2019, Oxfordshire, uk
Leoniden
Koncert, Punk, Rock
Leoniden
St 27. března 2019, Eleven Club Brno, cz
Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
Hlavní strana Interpreti Sting