U.D.O.

Německo, metal

+10

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty U.D.O. (9)

Dnes 20:00 Jablunkov, cz
19. 2. 19:30 Hamburg, de
20. 2. 19:30 Nürnberg, de
21. 2. 19:30 Kolín nad Rýnem, de
3. 3. 19:30 Berlín, de
24. 3. 19:00 Varšava, pl
26. 3. 20:00 Bratislava, sk

Uskutečněné koncerty (11)

15. 2. 20:00 Praha, cz
13. 2. 20:00 Hannover, de
12. 2. 19:30 Oberhausen, de
10. 2. 18:30 Lipsko, de
9. 2. 19:30 Schwalmstadt, de
8. 2. 19:30 Memmingen, de
6. 2. 19:30 Mnichov, de
3. 2. 19:00 Stuttgart, de
2. 2. 20:00 Obertraubling, de
1. 2. 19:30 Heidelberg, de
26. 1. 18:00 Londýn, uk

Videa U.D.O. (3)


Fotky U.D.O. (1)

U.D.O.

Diskografie U.D.O. (16)

Navy Metal Night Koupit 2015
Decadent Koupit 2015
Steelhammer (Live from Moscow) Koupit 2014
Steelhammer Koupit 2013
Live in Sofia Koupit 2012
Rev-Raptor Koupit 2011
Man and Machine (Anniversary Edition) Koupit 2011
Heart Breakers, Vol. 2 (A Collection of Hard Rock & Metal Ballads) Koupit 2009
Dominator Koupit 2009
Mastercutor - Alive Koupit 2008
Metallized Koupit 2007
Mastercutor Koupit 2007
Mission No. X Koupit 2005
Thunderball Koupit 2004
Nailed to Metal Koupit 2003

Další akce

Více akcí
Hooverphonic
Koncert, Pop, Rock
Hooverphonic
Po 1. dubna 2019, Lucerna Music Bar Praha, cz

Hooverphonic

The Smashing Pumpkins
Koncert, Metal, Rock
The Smashing Pumpkins
Čt 6. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

The Smashing Pumpkins

Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Koncert
Elton John - Farewell Yellow Brick Road Tour
Út 7. května 2019, O2 Arena Praha, cz
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha, cz
Nova Rock Festival 2019
Festival, Metal, Rock
Nova Rock Festival 2019
Čt 13. — Ne 16. června 2019, Nickelsdorf, at

Die Ärzte, Die Toten Hosen, Slipknot, The Cure

Men I Trust
Koncert, Indie, Pop
Men I Trust
Ne 26. května 2019, Chapeau Rouge Praha, cz
Bryan Ferry
Koncert, Pop, Rock
Bryan Ferry
St 5. června 2019, Forum Karlín Praha, cz

Bryan Ferry

Budějovický Majáles 2019
Festival
Budějovický Majáles 2019
Ne 19. — Pá 24. května 2019, České Budějovice, cz
Garorock 2019
Festival, Pop, Elektro
Garorock 2019
Čt 27. — Ne 30. června 2019, Marmande, fr
Hlavní strana Interpreti U.D.O.