Gönül Yazar

classic turkish pop, turkish classical

Be the first to follow

Discography Gönül Yazar

Geçti Sevdalarla Ömrüm Buy on Amazon
2016 Spotify
Collection Buy on Amazon
2015 Spotify
Ölümsüz Şarkılar Buy on Amazon
2015 Spotify
Forever Buy on Amazon
2010 Spotify
İşte Benim Dünyam Buy on Amazon
2009 Spotify
Taş Bebek Buy on Amazon
2008 Spotify
Gönül Defterim Buy on Amazon
2007 Spotify
Nostalji (Türk Sanat Müziği) Buy on Amazon
2006 Spotify
En İyileriyle Buy on Amazon
2006 Spotify
Sevmek İstiyorum Buy on Amazon
1993 Spotify
Gönül'den Gönüllere Buy on Amazon
1989 Spotify
Aldırma Gönül Buy on Amazon
1978 Spotify
1975 Spotify
Gönül Yazar'dan Seçmeler Buy on Amazon
1975 Spotify
Aynı Yerde Aynı Gün (LP) Buy on Amazon
1975 Spotify
Çakıl Galasında (Orijinal Plak Kayıtları) Buy on Amazon
1974 Spotify
Gönül Yazar'dan Seçmeler 2 Buy on Amazon
1974 Spotify
Sen Kimseyi Sevemezsin Buy on Amazon
1973 Spotify
Dertleri Zevk Edindim Buy on Amazon
1969 Spotify
Özlediğim Sevgili Buy on Amazon
1969 Spotify
En İyileriyle Gönül Yazar Buy on Amazon
1969 Spotify
Homepage Artists Gönül Yazar Discography

Featured events

More events