Emma

italian arena pop, italian pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Emma (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Emma (19)

Euphonie (L'heureux choix du son des mots) Koupit 2019
Essere Qui - Boom Edition Koupit 2018
Missing Koupit 2018
Essere Qui Koupit 2018
Essere qui Koupit 2018
Adesso (Tour Edition) Koupit 2016
Eterno Agosto Koupit 2016
Adesso Koupit 2015
E Live Koupit 2014
Schiena Koupit 2014
Cercavo Amore - Alex Gaudino & Jason Rooney Remix Koupit 2012
Sarò Libera Koupit 2011
Sarò Libera (Bonus Track Version) Koupit 2011
Sarò Libera (Sanremo Edition) Koupit 2011
Emma - A Me Piace Così - Special Edition Koupit 2010
Oltre Koupit 2010
A Me Piace Così (Sanremo Edition) Koupit 2010

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Sting
Koncert, Pop, Rock
Sting
Ne 30. června 2019, Zimný Štadión Ondreja Nepelu Bratislava, sk

Sting

Summer Sessions 2019 – Edinburgh
Festival, Pop, Elektro
Summer Sessions 2019 – Edinburgh
St 7. — Ne 18. srpna 2019, Edinburgh, uk

CHVRCHES, Florence + The Machine, Primal Scream

Mumford & Sons
Koncert, Pop, Indie
Mumford & Sons
Pá 3. května 2019, Wiener Stadthalle Halle D Vídeň, at

Mumford & Sons

HVOB
Koncert, House
HVOB
Čt 25. dubna 2019, Roxy Praha
LP
Koncert, Pop
LP
So 11. května 2019, Forum Karlín Praha
Garbage
Koncert, Rock
Garbage
Po 24. června 2019, Křižíkova fontána Praha

Garbage

Mezi Ploty 2019
Festival, Folk, Pop
Mezi Ploty 2019
So 25. — Ne 26. května 2019, Praha

Divokej Bill, Tomáš Klus, Wohnout

MIG 21 + Michal Hrůza
Koncert, Pop, Rock
MIG 21 + Michal Hrůza
Čt 16. května 2019, Hrad Špilberk Brno

Michal Hrůza, Mig 21

Hlavní strana Interpreti Emma