Giorgia

italian arena pop, italian pop

Zatím bez hodnocení

Přidat hodnocení

Budoucí koncerty Giorgia (0)

Zatím nevíme o žádné akci, ale můžete interpreta sledovat. Pokud se objeví nová akce, tak vám dáme vědět.


Diskografie Giorgia (19)

Oronero Koupit 2016
Senza Paura Gold Edition Koupit 2014
Dietro Le Apparenze Koupit 2011
Spirito Libero Koupit 2008
Spirito Libero Deluxe Edition Koupit 2008
Stonata Koupit 2007
MTV Unplugged Giorgia Koupit 2005
MTV Unplugged Giorgia (Live) Koupit 2005
Ladra Di Vento Koupit 2003
E Poi Koupit 2002
Greatest Hits (Le Cose Non Vanno Mai come Credi) Koupit 2002
Senza Ali Koupit 2001
Girasole Koupit 1999
Mangio Troppa Cioccolata Koupit 1997
Strano Il Mio Destino (Live & Studio 95/96) Koupit 1996
One More Go Round Koupit 1996
Come Thelma E Louise Koupit 1995
Natural Woman (Live in Rome) Koupit 1995

Podobní interpreti

Další akce

Více akcí
Bon Jovi
Koncert, Rock, Metal
Bon Jovi
St 17. července 2019, Ernst Happel Stadion Vídeň, at
Metallica
Koncert, Metal
Metallica
Ne 18. srpna 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Metallica

Muse
Koncert, Pop, Rock
Muse
Ne 26. května 2019, Letiště Letňany Praha, cz

Muse

Phil Collins
Koncert, Pop, Rock
Phil Collins
Út 25. června 2019, O2 Arena Praha, cz

Phil Collins

Jimmy Carr
Divadlo
Jimmy Carr
St 6. března 2019, Kongresové centrum Praha Praha, cz
LP
Koncert, Pop
LP
Ne 12. května 2019, Forum Karlín Praha, cz

LP

Leeds Festival 2019
Festival, Rock, Pop
Leeds Festival 2019
Pá 23. — Ne 25. srpna 2019, Leeds, uk

Foo Fighters, Post Malone, The 1975, Twenty One Pilots

Boris Brejcha + Ann Clue + další
Koncert, Elektro, Techno
Boris Brejcha + Ann Clue + další
Pá 31. května 2019, Křižíkova fontána Praha, cz

Boris Brejcha

Ghostemane
Koncert, Hip-hop
Ghostemane
Ne 27. ledna 2019, Roxy Praha, cz

Ghostemane

Hlavní strana Interpreti Giorgia